Több helyszínen készülnek
Címlap / Őrület / Több helyszínen készülnek

Több helyszínen készülnek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A nagy sikerrel, 10 arany-, négy ezüst- és négy bronzéremmel végződő racicei Európa-bajnokság után nem a megérdemelt pihenőjüket töltik 

A nagy sikerrel, 10 arany-, négy ezüst- és négy bronzéremmel végződő racicei Európa-bajnokság után nem a megérdemelt pihenőjüket töltik legjobb kajakosaink és kenusaink. A szegedi világbajnoki rajt (augusztus 17.) közeledte ismét csatasorba állította őket, így már ezen a héten is az edzőtáborokban gyűrték a kilométereket a válogatott versenyzők.

Ludasi Róbert tanítványa, Kolonics György és párostársa, Kozmann György július 24-ig Csepelen tréningezik, ezt követően pedig már a vb helyszínén, a szegedi Maty-éren lapátol majd. A kenusok egy másik csoportja, azaz Pulai Imre, Novák Ferenc, Csabai Evin, Fürdök Gábor alkotta négyes, valamint Kovács Gergely és Végh Attila augusztus 13-ig Dunavarsányban tartózkodik, a vb hetének kezdetén pedig már Szegeden köszönthetjük őket.

Férfi kajakosaink közül Sári Nándor versenyzői (Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor és Benkő Zoltán) július 14-ig Dunavarsányban edzettek, július 17-től 30-ig Szolnokon, majd július 31-től Szegeden szelik a vizet, míg a Séra csoport (Vereckei Ákos, Kökény Roland, Gyökös Lajos, Horváth Gábor, Sík Márton, Csamangó Attila, Bozsik Gábor, Boros Attila, Boros Gergely, Kadler Viktor, Gyertyános Gergely, Beé István, Babella Balázs) július 24-én költözik át Dunavarsányból Szegedre.

Fábiánné Rozsnyói Katalin lányai (Paksy Tímea, Kovács Katalin, Janics Natasa, Fazekas Krisztina, Keresztesi Alexandra, Patyi Melinda) augusztus 12-ig Szolnokon táboroznak, Benedek Dalma július 24-ig a Gubacsi-hídnál készül, majd ezt követően Szegedre költözik.
„Hogy miért nem Szegeden töltjük el ezt az öt hetet? Pszichés okokból. A versenyzők pontosan a világbajnoki rajtra fáradnának bele a szegedi pályába. Jelenleg alapozó munka folyik, amelyre tökéletes helyszín például a dunavarsányi edzőtábor. Ezt követően pedig Szegeden és Szolnokon végzik el a versenyzők a gyorsító munkát. Hétfőn még lesz egy csapatértekezletünk, amelyen a világbajnoksággal kapcsolatos dolgokat beszélem át a versenyzőkkel” – mondta Angyal Zoltán szövetségi kapitány.

A magyar kajakosok és kenusok legközelebb augusztus 14-én lesznek újra együtt, ekkor foglalják el a szállást Szegeden.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1386 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x