HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Őrület / Női Mozgásfesztivál a Népligetben!

Női Mozgásfesztivál a Népligetben!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

A Magyar Szabadidősport Szövetség a Food Express VIII. Női Mozgásfesztivál megrendezésére készül a Népligetben,  

 

Rendezvénynaptár
A Magyar Szabadidősport Szövetség a Food Express VIII. Női Mozgásfesztivál megrendezésére készül szeptember 9-én a Népligetben, a Vajda Péter utcai Fradi pályán. Az esemény része a „Mozdulj Magyarország!” rendezvénysorozatnak.

Tánc, sport, lendület, show.. Fesztivál hangulat költözik a lelkekbe, az összetartozás érzése a szívekbe. A többi meg az izmokra van bízva…

A mozgásfesztivál kiemelt vendégei a mozgás professzorai: Bíró Ica és a világbajnok Pécsi Sasok.

A lassan már egy évtizede zajló, az országban egyedülálló fesztivál idén egy újítást is bevezet. Sokak kérésére futóverseny is kapcsolódik az eddigi hagyományos programhoz. A 4 km-es távra reggel 9-tõl lehet nevezni a Planetáriumnál, a rajt 10.30-kor lesz a Népligetben. A cél pedig a fesztivál helyszínén lesz, ahol akinek marad kedve, ideje és ereje bekapcsolódhat a nagyon sokszínű programot kínáló mozgásfesztiválba. Aki a futás helyett a sport ezer más szeletéből választana inkább, annak 8-tól lesz lehetősége e nevezésre és 10.30-kor indul útjára a gyönyör, a sport ezerrel! Csak nőknek, a lánykáktól a szépkorúakig! Nincs még egy ilyen kínálat egyetlen rendezvényen sem, ahol a nőknek ilyen sokrétű sportolási lehetőséget biztosítana a nap.

Mit lehet kipróbálni? Hol lehet ügyeskedni? Sportágak és sporteszközök!
gumiasztal, hulahopp, 3D kerék, ugrólabda, egyensúly gyakorlatok, fitball, kondicionálás, mini ping-pong, gerinctorna, nordic walking, kangoo jump, darts, ergométer, célbarúgás, célbadobás kézilabdával, bocsa, pelota játék, frizbi, gumiszalag ugrálás, gólyalábazás, aqua fitness, tánc, gyaloglás, 1 perces gyorsasági kötélugrás, asztalitenisz, tollaslabda, 200 m-es síkfutás, triski, parkröplabda, floorball, intercross, óriás sítalp, kötélhúzás, váltóúszás.

Hol érezheted úgy, hogy nem vagy egyedül? hogy nem lógsz ki a sorból? hogy nincs miért szégyenkezned? Aerobik órák a színpadon!
Aerobik mix – Pécsi Sasok; Energetizáló torna, lélek-test tánc, hastánc – Bíró Ica, Aerodance – Ugróczi Mónika; MBT training – Massai walking MBT csapat; Flexi-Bar – Lencsés Rita; Kangoo – Adee; X-Co- Lencsés Rita, Borsodi Balázs; Latin – Katus Tamás; Köredzés (step, fit-ball, slide) – Apró Éva; Fight aerobik – Pétercsák Józsi; Pilátes stretching – Csejtei Andrea;

Csapatszellem? Összetartozás? Együtt sírunk és együtt nevetünk? labdajátékok:
• Amatõr kézilabda torna
• Utcai kosárlabda torna
• Amatõr kispályás labdarúgó torna

És mi lesz addig a gyerekkel? Utánpótlás programok!
Ügyességi és sorversenyek, darts, láb-toll labda, tollaslabda, hullahopp karika, ugrálókötél, kötélhúzás, kerékpár, pedalló játékok, célbadobós frizbi, logikai játékok.


 
 
[1599]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x