Jelentés Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Címlap / Őrület / Jelentés

Jelentés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-22

2006. augusztus 20-án este 21.10-kor Budapesten hirtelen kitört orkánszerű vihar nem spontán, véletlenszerűen létrejött természeti jelenség volt,  

2006. augusztus 20-án este 21.10-kor Budapesten hirtelen kitört orkánszerű vihar nem spontán, véletlenszerűen létrejött természeti jelenség volt, hanem szándékosan, előre megfontoltan és felkészülve létrehozott kollektív tudat manipulásán keresztül kiváltott paranormál jelenség.

Kifejtés:értelmezési tartományban történő elemzése során azzal a munkahipotézissel éltünk, hogy a vihar létrejötte sem feltétlenül spontán vis major jelenség volt.

A hipotézisünk alátámasztására ezirányú ismereteket összegeztük, melyek visszaigazolták, hogy létezhetnek olyan, emberi – technikai módszerek, amelyekkel lehet befolyásolni bizonyos természeti folyamatokat. Mind a magyar, mind a külföldi szakma tud ilyesmiről.
Behivior technikával elemeztük a politikai reakciókat, és arra következtetésre kellett jutnunk, hogy a szándékolt vihar generálásnak politikai, hatalmi céljai voltak.

Az alkalmazott „viharcsináló” módszer lényege, hogy átviteli mágiával, pszichotronikai eszközökkel még a rendezvény előtt olyan negatív gondolatokat, gonoszságokat szuggeráltak az ünnepség résztvevőire, amely negatív gondolat társulva a tömeg hatalmas energiájával, ünnepi hangulatával, képes volt ilyen paranormál jelenség kiváltásához. A módszer hipnoindukciója egy jelenség a tűzijáték, egyik nem tűzijáték eleméhez kapcsolódott, amelynek látványa indukálta a z emberekben a negatív érzést, a félelmet, a pánikat és az agresszivitást, a pusztítást egyaránt. Ennek a negatív érzelem-energia kisugárzásnak volt a konszekutív – szinkron párja az orkánszerű vihar.

A vihar csak akkor jött létre, amikor a lézeres hipnoindukciót meglátta a tömeg, tehát, ha ezt nem látta volna, mert lefújják az eseményt, akkor a vihar nem is következett volna be.
A vakrisztásnak mindenképpen nagy politikai botrány lett volna a következménye.

Az elkövetők beteges cezaromániájának a legális Kormány volt a célpontja, másodlagosan pedig az anarchiakeltés „hadműveletüknek” egyik lényeges lépése.

Mivel a politikai szféráthoz képest külső erők akciója volt a vihar indukálása, ezért politikai felelősség megállapítása a formális politikai szférában nem értelmezett.

Az elkövetőknek viszont vannak „marionettfigurái”, akik megjelentek akkor, amikor oktalanul támadták a Kormányzati, politikai erőket. A gonoszságnak az volt az egyik bázisa, hogy a másfél milliós tömegnek legalább a fele közvetlenül érintett, szenvedő alanya (túlélője) volt már abortusznak, aminek a tudatalattiban nagyon erős, rossz élményképe volt. Ezt az élményt restimulálták a negatív erők pszichotronikai módszerekkel, és ennek volt a következménye a paranormál jelenség bekövetkezése.

Tanulság: már régóta meg kellett volna hoznia a magyar Országgyűlésnek a magzat jogállásáról szóló törvényt, és az orvosilag indokolatlan abortuszokat be kellett volna szüntetni.
Az is tanulság, hogy igenis, végig kell csinálni ilyenkor az ünnepséget, mert ezzel a nemzet erejét, büszkeségét és kitartását erősítjük. A bajban történő összefogásnak, a károk rendbetételének lett volna a helye, és nem pedig az alaptalan és oktalan felelőskeresésnek.

Megjegyzés: az elkövetők az okkult, szellemi síkon követtek el nagyon súlyos bűnt. Sem okuk, sem érdekük nem volt, hogy ártatlan embereknek ilyen nagymértékben okozzanak kárt, mégis megtették. Csupán hatalmi cezaromániájuk kiélése kedvéért követték el, amit tettek. Ilyen esetben háromszorosan száll vissza rájuk gonosz tetteik
Talán érdemes annak lehetőségét számbavenni, hogy az árvíz, a vihar után valami mással is kísérletezni fognak, a stílusukat ismerve, vélhetően Karácsonykor. Ennek felderítése, ismerete önmagában is hatástalaníthatja aljas szándékaikat.

Tanulság még az is, hogy a pozitív, jó szándékú és nagy tudású erőknek, ideje már összefogni.

Ez is egy másképp megfogalmazása az eseményeknek.
szerkesztői megjegyzés
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 794 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x