Jelen a Csend Tudatossága
hirdetés
Címlap / Őrület / Jelen a Csend Tudatossága

Jelen a Csend Tudatossága

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Egyszer Christiant arról kérdeztük, hogy miképp is lehetne megélni azt a Jelent, a Pillanatot, amelyről a különféle megvilágosodott mesterek, tanítók beszélnek.  


Rendezvénynaptár
Egyszer Christiant arról kérdeztük, hogy miképp is lehetne megélni azt a Jelent, a Pillanatot, amelyről a különféle megvilágosodott mesterek, tanítók beszélnek. A következőt mondta:
„Divatos manapság az „Élj a Jelenben” vagy az „Éld meg a Pillanatot” frázis. Nem véletlen, hiszen a Jelen megtapasztalása, nemcsak hogy testi-lelki problémáidra, hanem szellemed örök kérdésire is megoldást kínál: gátlásaid, félelmeid, szorongásaid épp úgy feloldódnak a Pillanatban, mint azok a falak, amelyek elválasztanak a test nélküli létezőktől, a különféle dimenzióktól, vagy épp az előző életeid emlékeitől.
A Jelen megtapasztalásához kezdetben három dolog szükséges. Először is a te kitartó figyelmed, másodszor a csukott szád, harmadszor pedig egy olyan élő egyén, aki megéli a Jelent. A te szereped fontosságát nem kell magyaráznom. A beszéd nélküliség azért lényeges, mert mivel az ego számára elviselhetetlen, megtalálhatod benne a tudatos énedet - a Pillanatot megélő létező pedig azért szükséges, mert a közelében ülve kisugárzásával segíti az első, tétova lépéseidet - s noha egy tudatos létezőre csak eleinte van szükség, általában e feltétel teljesül a legnehezebben…”

Christiant szeptember 13-án, szerdán, 14:00 - 20:00 óráig tartja ezt a Tudatosság gyakorlatot. Mivel új, nagyobb termet találtunk, ezért nem kell többet várakoznotok, és kényelmesebben gyakorolhatok. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné tudatosabban megélni önmagát, és aki képes kitartó figyelemével megélni a Jelen csodáját, a megvilágosodás és a Teljesség kapuját.

Cím: Budapest 1053, Veres Pálné utca 19. félemelet, Táncterem. A belépés és helyfoglalás 14:00 órától az érkezés sorrendjében történik. A belépőjegyek ára adomány jellegű, 550-, 950-, 1.450- vagy ezen felül bármennyi Ft-ért lehet jegyet venni, mindenkinek a kedve és lehetőségei szerint. Mivel az előadás nyilvános, hozzatok magatokkal bárkit, akit szeretnétek, illetve nyugodtan hirdessétek bármilyen fórumon.

Bővebb információ: ajchristian.hu Tudatosság megélése topic alatt 
 
[ 632 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x