A megvalósult Feng Shui
Címlap / Otthon / A megvalósult Feng Shui

A megvalósult Feng Shui

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

A test, lélek és szellem harmóniáját létrehozni nem könnyű feladat. Sok mai tudomány foglalkozik ezzel a törekvéssel, mégha nem is mondják ki hangosan.  

A kínai metafizika egyik alapja, a Feng Shui
A hármasság egységét tartja szem előtt ez a filozófia magával az emberrel foglalkozik, annak nem csak a jólétével, hanem vizsgálja az emberre ható környezeti tényezőket is. A Feng Shui nem más, mint az ősi kínai térrendezés művészete. A császárok féltve őrzött titka volt, mert felhasználva e tudást, olyan térenergiákat tudtak létrehozni, amelyben nemcsak hogy kiválóan érezték magukat, hanem hosszú ideig fenn tudták tartani hatalmukat.
Manapság nyugaton egyre több cég kéri ki Feng Shui mesterek véleményét egy jobb üzletmenet érdekében. Természetesen ehhez viszont az kell, hogy dolgozóik jól érezzék magukat a munkahelyen, mert a jó munkahelyi hangulat, környezet, a jól kiválasztott munkatársak igencsak meghatározóak egy vállalkozás milyennősítésében.

A Feng Shui adta lehetőséget használtuk ki szállodánk, a Hotel Caramell esetében is. Nálunk a test, lélek és szellem egysége tökéletesen érvényesül. Már az épület tájolásánál kezdődött a tanácsadás Szilvásy Judit, Feng Shui szakértő segítségével. Minden helyiség a legjobb helyre került, amelyeket Judit bonyolult metafizikai képletekkel számolt ki. A színek is e szempont alapján lettek meghatározva.
A szálloda közös helyiségeiben precízen kikalkulált helyre feltett ingaórák állandó mozgásukkal épp a hotel vendégseregét vonzzák, míg a vörös színek az előtérben a békés hangulatot segítik. Sokan mondták: mintha hazajöttünk volna. Kellemes, családias, meleg hangulat fogadja az ideérkezőket.

Valentin napi kvíz, nyerj szerelmes hétvégét!
Nyerd meg az igazi Valentin meglepetést, a szerelmes hétvégét Bükfürdő egyetlen igazi holisztikus szállodájába! A jó megfejtést beküldők között 1 kétszemélyes, egyéjszakás félpanziós vendéglátást sorsolunk ki.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 4037 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x