Mit zár le egy abortusz?
Címlap / Otthon / Mit zár le egy abortusz?

Mit zár le egy abortusz?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

Mi marad a lélek mélyén, amiről mindig újra beszélni kell, és ami miatt megkeseredik a bizalom szerelmünk iránt: mert ő se tudott jobb megoldást, mint visszaküldeni a (talán még névtelen) babát?  

Két szál rózsát kaptunk vendéglátónktól, amikor haza indultunk.
– Olyanok ezek a rózsák, mint a két gyönyörű lányod – mondtam a barátnőmnek.
– Valóban, gyönyörűséget érzek, ha rájuk gondolok. Négy másik babámat viszont örökké temetem.
– Katica után is lett volna még gyereked? 

– Igen. Katica apjában, Gáborban megtaláltam azt, akit kerestem. Senki mást nem tudtam szeretni rajta kívül. Megszületett Katica, néhány napig jól megvoltunk Gáborral, aztán egyre távolodtunk. Féléves volt Katica, amikor nem bírtam tovább együtt élni Gáborral.

Testvérke lesz?
Persze a kapcsolatok nem akkor fejeződnek be, amikor ezt először kimondjuk, még évekig visszatértünk egymáshoz. Ha visszajött, és nálam aludt, újra meg újra egymáséi lettünk. Mással már nem akartam kezdeni semmit. S amikor Katica egyéves lett, újra megfogantam Gábortól. Ő volt Kisgábor. Ez a negyedik abortuszom volt. De ez már olyan spirituális minőségben történt, annyi fájdalmon mentem keresztül, hogy már másképp láttam a világot. Tudtam, hogy vannak nálam nagyobb erők, ezek működnek bennem is, és nincsenek véletlenek. Tudtam, hogy ez a gyerek hozzánk akar jönni, és ez egy kisfiú.

Azt mondtam Gábornak, hogy én most képes vagyok mindent feldolgozni, és meg akarom szülni ezt a gyereket, ha akarja, és maradjunk együtt. Ám ekkor már ő albérletben lakott valakinél, akinek a szeretője volt. Azt felelte, eltávolodott tőlem, nem akar velünk élni.

A nőgyógyászom régi ismerős volt, elmentem hozzá beszélgetni. Azt mondta, ha akarom, szüljem meg. Nagyon sokáig halasztottuk a dolgot, mert végig úgy gondoltam, hogy nem akarom elvetetni. A többit se akartam, de belementem. Most azonban a gyönyörű Katica után egy kisfiút… Harminchét-harmincnyolc éves voltam, úgy éreztem, nagyon csodálatos az egész. Jól éreztem magam, ő is ép volt, egészséges, egy év korkülönbség lett volna a két gyerek között. Én vissza tudtam volna fogadni Gábort, de ő egyre csak tiltakozott, így bevonultam a kórházba.

Következett a felkészítés, injekció, borotválás, és én minden fázis után telefonáltam, hátha meggondolta magát. Egyre dühösebb lett, hagyjam békén.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 6997 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x