Mennyi szeretet fér egy cipősdobozba? (Videóval)
Címlap / Otthon / Mennyi szeretet fér egy cipősdobozba? (Videóval)

Mennyi szeretet fér egy cipősdobozba? (Videóval)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Végy egy üres cipősdobozt, töltsd meg sok, apró csodával, aminek gyerekként te is örülnél! Fűszerezd ízlés szerint csipetnyi együttérzéssel, tégy bele jó sok vidámságot, ötletet, kreativitást, s végül díszítsd fel szíved minden melegével! Ne feledd: nem az számít mit teszel a dobozba, hanem, hogy milyen szívvel! 

Az idő múlását leginkább a gyerekek növekedésén vesszük észre. "Ez a gyerek egy hete született, és máris három éves!"- csodálkozunk, és egy újabb szempillantás múlva már kitűnő érettségijéhez gratulálunk. Lapunk minden évben közzéteszi a felhívást, és szerkesztőségünk tagjai szintén minden évben példával is elöljárnak; cipősdobozokat készítünk, hogy a gyerekekhez minél több ajándék kerüljön. Mi is sokat rohanunk ezekben a napokban, gyerekeink vannak, családjaink, és ugyanazok az adóterhek nyomasztanak bennünket, mint olvasóinkat, mégis fontosnak gondoljuk, hogy ilyenkor ezt az ügyet is felkaroljuk, és összefogjunk.

Nézzük együtt meg a videófilmet, hogy megtudjuk, mennyi szeretet fér el egy cipősdobozba?  Kattints rá és elindul!

A 2006-os cipősdoboz akció óta is eltelt közel egy év, s az akkor megajándékozott gyerekek egy évvel idősebbek lettek. De még mindig gyerekek, akiknek idén talán ugyanúgy nincs esélyük arra, hogy díszes papírba csomagolt, szalaggal átkötött ajándék várja őket a karácsonyfa alatt. Tán még karácsonyfájuk sem lesz.

A Baptista Szeretetszolgálat idén újra meghirdeti jótékonysági akcióját a "Tízezer gyermek karácsonyát" és a HarmoNet olvasóinak csomagját is várja.

E mozgalom alapgondolata szerint gyermekek vagy egész családok készítenek ajándékot rászoruló gyermekeknek. Az ajándékok csomagolására szolgáló, színes csomagolópapírba öltöztetett cipősdobozok ma már nem csak sok millió nehéz sorsú gyermek örömét, hanem a szeretet és együttérzés jelképét jelentik szerte a világon. 2004-ben mintegy 6 millió csomag került szétosztásra a világ 95 országában, és ebben az évben Magyarországon is legalább 10.000 gyermek megajándékozása a cél!

Nem titkolt vágyunk az sem, hogy a "Tízezer gyermek karácsonyá"-nak cipősdoboz ajándékai - sok kisgyermek örömén túl - a tolerancia és szeretet jelképévé váljanak Magyarországon!

Gondolta volna hát, hogy egy egyszerű, hétköznapi tárgy is elég ahhoz, hogy másoknak örömet szerezzen? Keressen Ön is egy üres cipősdobozt, és töltse meg jó és hasznos dolgokkal! Bármivel, aminek gyermekként Ön is örülne. Nem az számít, mit tesz a dobozba. Hanem, hogy milyen szívvel.

Az elkészült és összegyűjtött cipősdoboz ajándékokat a Baptista Szeretetszolgálat országos önkéntesi hálózatán keresztül fogja eljuttatni a rászoruló gyermekekhez, még az ünnepek előtt. Elmúlt évi sikeres együttműködésünket, idén is folytatják a Malévvel! Terveik szerint ismét "cipősdoboz járatot" indítanak december közepén, amelynek célja az erdélyi nehéz sorsú és árva gyermekek megajándékozása.

A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben is legalább tízezer rászoruló, nehéz sorsú gyermek megajándékozásához várja az Ön segítségét! Csatlakozzon Ön is kezdeményezésünkhöz, hogy a karácsony valóban ünnep lehessen minden gyermek számára! Így csatlakozhat az akcióhoz >>

Cipősdoboz... Kicsinek tűnik?
Ne foglalkozzon vele. A szeretetnek nincs mértékegysége.
Ne feledje: idén is lesz Karácsony. Önön is múlik, hány gyermek arcára kerül majd mosoly!

Kattintson ide és válassza ki az Önhöz legközelebbi ajándékcsomag leadó helyet >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1947 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x