Pártfogókra van szükségem - segít a feng shui
Címlap / Otthon / Pártfogókra van szükségem - segít a feng shui

Pártfogókra van szükségem - segít a feng shui

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Protekció?? Júj! Azt már nem! Sokan sikítanak fel, ha a pártfogókról kezd beszélni egy feng shui tanácsadó. A protekció, a panamák világában már-már ijesztő dolog segítőket kérni magunk mellé, pedig a világ pártfogókkal jobban működik.  

A feng shui egy többezer éves kínai térrendezési módszer. Akkoriban Kína még nem volt könnyűipari nagyhatalom. Ennek fényében tudd; ez Nem a lakberendezés egyik ága, és nem attól működik, mert szembefordítasz két béna kínai műanyag kacsát, vagy mert párba rendezed a zoknikat!

Feng shui GYIK - kezdőknek: A feng shuiban egy "térkép" az úgy nevezett Bagua alapján területekre osztják fel a lakást/házat/szobát, egyszóval a vizsgált területet. Egyes területek más és más életterületért felelősek. A feng shui abban segít, hogy az adott életterületre vonatkozó törekvéseinket könnyebben, tudatosabban valósíthassuk meg, illetve megérthessük a meglévő folyamatokat.

Ki lehet pártfogó?
Ahhoz, hogy megértsük, mit jelent életünkben a pártfogók jelenléte, néhány példát mondok, ami veled-velem, sőt bárkivel megesik napról napra.
Józsi, a hentes, amikor három szelet vékonyra vágott pulykamellet kérsz tőle, rád kacsint, és csirkemellet javasol. - Pártfogolja az egészségedet, nem akarja neked az öt napos húst odaadni, elvégre törzsvevő vagy. Ha észreveszed a párfogó jelenlétét, csirkét veszel. Ha nem, akkor öt napos pulykahúst.
Sacika, a szomszéd este becsenget, és visszahozza a kedvenc sáladat, amit az ajtó előtt ejtettél el, amikor a kucsodat keresdet feneketlen retikülöd aljában. Két napja keresed. - A pártfotó figyel rád, és esetleg megment olyan veszteségektől, melyek például akkor értek volna, ha azon a bizonyos délutánon tényleg ráordítottál volna Sacikára, hogy a kismacskájára ne pisilje ki a muskátlidat! Ekkor már nem lennél jóban Sacikával, és a kedvenc sáladdal Sacika a nénikéjét ajándékozta volna meg.
Ági néni, a gyereked tanára félre hív, és ajánl néhány könyvet, ami segít nektek felkészülni az irodalmi versenyre, egyúttal jelzi, hogy a gyereked magatartása megváltozott a suliban. - A pártfogó jelzéseket ad, hogy a környezeted tagjaival hogyan bánhatsz jobban. Ám ha ostoba módon megsértődsz, vagy kioktatod őt, hogy a tanár dolga felkészíteni a gyereket a versenyekre, esetleg személyes sértésnek veszed, hogy a magatartási gondokkal téged talál meg, megint elvesztesz egy pártfogót.
Lakatos igazgató úr, a vezér a cégnél, egyszer csak magához hívat. Elbeszélget veled, majd megemlíti, hogy a következő vezetőségi értekezleten fel akar terjeszteni téged egy a leányvállalatnál betöltendő állásra, egyúttal előléptetésre. Biztosít arról, hogy támogatni fog, mert látja, hogy jól dolgozol. - Erre vártál egész évben- és végre a vezér is pártfogol. Mi sem nagyszerűbb ennél. Elsimerik a képességeidet. Ám betojsz attól, hogy most majd mindenki egy átkozott protekciósnak fog gondolni, és inkább írásban visszautasítod az előléptetést? Ezzel elvesztesz egy pártfogót a saját félelmeid miatt.

Pártfogócska, vagy protektor-riasztó?
A fenti példák mutatják, hogy minden nap, minden percében pártfogók vesznek körül bennünket. A sort hosszan folytathatnánk, de bárki tud a saját életéből néhány ilyet mondani. Mit szólnál, ha most megkérnélek erre? Dőlj hátra, gondolkozz el, hogy az elmúlt mondjuk 48 órában, hány eset volt, amikor pártfogó voltál, vagy amikor téged vett pártfogásba valaki?

Gondold végig azokat az eseteket, amikor te magad utasítottál el valami miatt pártfogói jelenlétet, vagy éppen téged utasítottak vissza a pártfogói szerepkörben. Milyen érzéssel tölt el, ha erre gondolsz?

HarmoNet tipp: Pártfogók a feng shuiban >>

Ha kevés a pártfogó ...
Először is gondold át; - vajon tényleg kevés a pártfogód? Nagyon sokszor azt tapasztalom, hogy a pártfogók ott vannak az emberek körül, de az illető úgy van a dologgal, mint az egyszerű zsidó a viccben. Tudod, aki imádkozik a lottónyereményért istenhez, de szelvényt venni mindig elfelejt. Ha a pártfogók jelenlétét észre sem vesszük, bizony nem a pártfogók számában, hanem a mi saját hozzáállásunkban van a hiba. Ha a lakásunkban átrendezzük a pártfogók területét, akkor nem csupán a pártfogók számának, hajlnadóságának növekedésére számíthatunk, hanem arra is, hogy mi magunk tudatosabban járunk-kelünk a világban, és nyitottabban viszonyolunk a pártfogók segítségére.

A pártfogók jelenéte tehát nem jelent érdemeink nélküli protekciót, nem jelent csúszópénzeket, amiket a mi zsebünkbe csúsztatnak vissza, vagy mi dugunk azért, hogy jobb feladatokat, ellátást kapjunk. A pártfogónk érdek nélkül, szívbéli meggyőződésből segít.

Végezetül egy érdekes játék, csak Neked! - Tudatosan keress ma legalább egy pártfogót, és legalább egy olyan lehetőséget, amikor te pártfogolhatsz valakit, vagy valamit. Tudatosítsd magadban ezt, és éld át, hogy a segítség mindig kéznél van! Ugye mennyivel jobb egy pártfogókkal teli világban élni?

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6172 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x