Újra együtt! (videóval)
Címlap / Otthon / Újra együtt! (videóval)

Újra együtt! (videóval)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Az emberek igyekeznek mindig a szeretettel példálózni, szeretnek mindent ennek jegyében tenni, vagy nem tenni. De vajon mennyire tud őszinte lenni ez a szeretet, mennyire ösztönös? Az állatoknál teljes mértékben, az biztos! 

Az őszinte és örökké tartó szeretetre legjobban az állatok képesek! Nézzünk csak rá házi kedvencünkre (persze, ha van)! Hihetetlen módon tudnak az állatok ragaszkodni, kötődni a gazdájukhoz, vagy egy számukra fontos személyhez. Ha csak pár kedves szavunk van egy állathoz, esetleg még meg is simogatjuk, biztos, hogy azt az állat megjegyzi, és valamilyen formában viszonozni fogja. Dorombolással, törleszkedéssel, nyalogatással.

Az is előfordulhat, persze amennyiben a körülmények engedik, hogy kis kedvencünk hazafele jöttünkben elénk siet, és már az utca elején társunknak szegődik, mutatva, hogy mennyire örül érkezésünknek. Vajon honnan tudják, hogy jövünk hazafelé? Minden bizonnyal annak a 6. érzéknek köszönhető, ami egy láthatatlan szálat sző állat és gazdája között. Sajnos mi emberek nem vagyunk elég érzékenyek és kifinomultak (tisztelet a kivételeknek), hogy ezeket a láthatatlan jelzéseket fogjuk, fogadjuk.

A most következő megható videó azt mutatja be, hogy milyen erős lehet az érzelmi kötelék gazda és állat között, ez esetben két angol fiú és egy oroszlán között.

A videón látható két srác Angliában nevelte a bébi-oroszlánt, a hatóságok azonban nem
engedték tovább a tartását, ahogy elérte a felnőtt kort. Arra kényszerültek, hogy feladják és elhelyezték egy afrikai rezervátumban.
Egy évvel később elmentek meglátogatni, bár azt mondták nekik, hogy az oroszlán nem fog emlékezni rájuk...
A pár másodperces klip magáért beszél...

Domak Nikoletta

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2872 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x