Mitől lesz tehetséges gyermeked? - Isteni csoda születik,...
Címlap / Otthon / Mitől lesz tehetséges gyermeked? - Isteni csoda születik, ha hagyod!

Mitől lesz tehetséges gyermeked? - Isteni csoda születik, ha hagyod!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A spirituális érzékelés, a tisztánlátás minden gyermek veleszületett képessége. Ha megtartjuk, támogatjuk, varázslatos dolgokat művelhet a gyermek. Egy leány igaz története, aki használja látását. Isteni csodaként emlegetik. Mi segíti munkáját? 

14 esztendős leány. Apja litván, édesanyja az Államokból való. Illinois gyöngyszeme. Mitől különleges? Tökéletesen fest, Picassot, Munkácsyt, Royot megszégyenítő módon. Emberábrázolásai tökéletesek, vonalvezetése egyszerűen emberi. Kicsi gyerekkorától rajzol. 4 évesen már a gimnazisták világlátásával árnyékol. Nem szenved a képekkel, nem gondolkozik az alkotáson, hogy hogyan kellene, a képet szinte mindvégig látja maga előtt.
 


Akiane Kramarik egy különös kisgyermek, aki belső látással rendelkezik. Könnyedén és gyorsan fest. Képei tejesen emberiek, egy-egy festménye fotószerű. Évek óta gyanúsítják, hogy képeit nem ő maga készíti, de művészete felnőtteket is megszégyenítő, azaz felnőttek által sem reprodukálható. Akiane ezért az Interneten közétett teljes videófelvételeket, amelyen az elsőtől az utolsó percig ő látható a munkálatok közben. Már most saját vállalattal rendelkezik, képei az egész világon kedveltek.

Tehetségét Isten adományának tekinti. Mélyen vallásos, hívő, akinek szülei azonban mondhatni ateisták voltak, s akik egyáltalán, soha nem beszéltek Istenről a gyermeknek saját világlátásuk miatt! Akiane először 5 éves korában beszélt istenről. Állítása szerint különös élményben volt része, találkozott az Úrral, s azóta szívébe zárta. Képei erősen vallásos tartalmúak, lelkiek, középpontban gyakran kerülnek megfoghatatlan dolgok. Három fiú testvére van, így egy zajos, nagy családban nevelkedik, ezért mindig korán kel, általában reggel 4kor, hogy dolgozni, alkotni tudjon. Nyugodt, kiegyensúlyozott életet él, három nyelven beszél folyékonyan, ismeri a jelnyelvet, zongorázik és kiválóan tanul. Naponta átlagosan 4 órát fest, a többi időt más elfoglaltságokkal tölti. Képei készítése közben folyamatosan imádkozik, noha erre soha senki nem kérte, vagy tanította. Egyesek megdöbbennek, sőt aggódnak túlzottan vallásos élete miatt, tiszta bölcs személyek azonban helyeslik a gyermekek korai vallásos nevelését, a tevékenységek közbeni imát, a tiszta életvitel, többek között a korai kelést, amikor a nap energiái segítik az ébredést és tudatosodást.

Akianét, az ezoterikusok a Kristálygyermekek közé sorolják, tekintete, viselkedése, és fő életcélja is ezt mutatja: szeretne segíteni az embereken, gyermekeken.

Akiane 1994. július 9.-én született. Édesanyja háborítatlanul, otthon szülte meg, víz alatt, teljes harmóniában. Életét boldogságban és családi szeretetben töltötte, ami egy Rák szülött számára elengedhetetlen. Különösen hogy Ascendense, felkelő jegye is az. Jelenleg testvéreivel együtt, otthoni oktatásban részesül, magántanulók. Napja és Holdja együtt áll, éppen Ascendensén, jelezve, hogy a személyisége ragyogó, kirobbanó és különleges. Merkúrja az Ikrekben csodálatos elméjét jelképezi. Képlete alapján is vallásos érdeklődésű, hajlama van a nagy képzelőerőre és a látomások érzékelésére, amely miatt egyesek kezelést javasolhatnak számára. Művészete formabontó, megújító, művészetéből azonban megélni képes, így látomásairól és életmódjáról nem állíthatjuk, hogy patológiás vagy visszahúzó. Szaturnusza a 9. házban, Halakban található, rámutatva, hogy a Halak jelképű vallásban, a Halak szeretetével analóg rendszerben a kereszténységben találja meg a rendszert, azt a szabályozó értéket, amely életét alakítja.

Élete során missziós munkákba kezd majd, vallási tanulmányokra adja fejét, és évekig él majd elvonultan, illetve a világban vándorolva. Akiane vélhetőleg sokáig szüleivel marad majd, ugyanis a családi fészekhez, gyökerekhez mindennél jobban ragaszkodik. Hetedik házának kártevői mutatják, hogy élete során sok nehéz próbatételben lesz része, több ellenséget, ellenlábast szerezhet majd és nem egyszer a gyógyszeres kezelésre is rá akarják majd venni.

Reméljük Akiane megérteti a világgal, hogy a gyermekekben, ha jól kezeljük észleléseiket és nem folytjuk el különlegességüket, fantasztikus erő rejlik, kreativitásuk, érzékelésük emberfeletti, s ez a készség megtartható. Akiane egy beérlelt csoda, ahogy minden gyermek szintén egy csoda. Akiane virágja kinyílt, reméljük munkássága nyomán még sok bimbó feslik majd fel a szülők segítségével!

Fodor Kata

Forrás: Artakiane >>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4153 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x