Nem dugás - dugulás! A csatornadoktor jó tanácsai
Címlap / Otthon / Nem dugás - dugulás! A csatornadoktor jó tanácsai

Nem dugás - dugulás! A csatornadoktor jó tanácsai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Mit tegyél, ha úszik a fürdő, vagy a konyha? Csatornatisztítás, dugulás elhárítás? Ne aggódj! Mikor tudsz egyedül boldogulni, és mikor kell szakembert hívnod? A csőgörény, a csőben futó kamera, néhány extra és drága kütyü siethet a segítségedre, vagy a minden háztartásban megtalálható WC pumpa is elegendő? Esetleg vegyszert próbálj? A csatornadoktor segít! 

A háziasszonyok réme a dugulás
Szinte minden háztartásban van odahaza csatorna tisztító folyadék, vagy por. Számtalan hasznos és haszontalan dolgot hallottam már a dugulások megtisztítására. Az ecettel leöntött sütőportól kezdve a méreg drága, csak MLM hálózatban kapható hatékony csatornapucoló szerekig. Sok háziasszony azonban nem tudja a legfontosabbat: az a dugulás, ami mélyen, a cső belsejében keletkezik, nem hárítható el házi módszerekkel. Oda bizony szakember kell!

Ha odahaza már nem boldogulunk:

  • a lefolyóba csorgatott különféle kegy-és vegyszerekkel
  • ha már a káromkodással kísért WC pumpás töfködés sem segít
  • a gumikesztyűvel, amit tulajdon becses kacsónkra húzunk, és nőgyógyász módra mélyre nyúlva az összefolyót zsírtalanítjuk (ez egyébként különlegesen gusztustalan dolog, csak gyerekhányáson edzett anyukák bírják, a férfiak ettől többnyire rosszul lesznek! Ez ugyanis egy takony állagú, szürkésfekete zsíros trutymó, ami birtokba veszi az összefolyót, és nem engedi le a vizet! Mellékesen büdös is. Ettől lesz olyan jellegzetes „fürdőszoba szag”, s nem segít  a légfrissítő sem)
  • a lefolyóba tömködött különféle célszerszámokkal, vagy otthoni leleményességet dicsérő eszközökkel. (Ezek egyébként a műanyag cső felületét megsérthetik, és lerakódhatnak benne olyan szennyeződések, amik fokozzák a későbbi dugulás kockázatát.)

Hívjuk ki inkább a csatornadoktort. Ő olyan módszerekkel segít, amik a háziasszony kelléktárában nincsenek meg, és garantálják, hogy a dugulás nem tér vissza újra és újra, ahogy a házi módszerek után gyakran előfordul.

Tudtad, hogy ez a szakma Indiában az érinthetetlenek dolga?
Ők a legalantasabb kaszthoz tartoznak, ők mossák a hullákat, tisztítják a csatornákat. Ám ők a hagyomány szerint sebészek is, hiszen az emberi belsőhöz nyúlni tisztátalan dolog. Szerencse, hogy hazánkban nincs kasztrendszer, és vannak műszerek, hiszen Indiában sokszor saját pucér testükkel tisztítják a csatornákat a „sudrák” vagyis a kaszton kívüliek, és mivel ők a legszegényebbek, nincsenek eszközeik sem.

Szuper cuccok, amivel elhárítható a dugulás
Amikor már a házi módszerek csődöt mondtak, akkor jöhet a képbe a modern technika. A családi házaknál gyakori, hogy a csöveket a gyökerek, vagy más a földben zajló folyamatok rongálják, vagy valamilyen dugulás keletkezik. Ilyenkor nagy szolgálatot tesz a kis monitor, ami egy cső végén futó kamerával van összekötve, és tökéletesen látszik az egész cső belseje. Pontosan meg tudja mutatni, szükséges-e bontás, vagy a kert felásása, s ha igen, pontosan hol. Így elkerülhető, hogy az egész csövet újra és újra kiássuk. Az új technika vívmányai sokszor egy csomó pénz kiadásától, esetleg egy kellemetlen bontástól kímélhetnek meg bennünket.

Olti Sándor – a csatornadoktor
Telefonszám: 70 / 704-30-73; 30 / 911-64-04

Információk >>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10014 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x