Jegesmedve eltáncolva, napkollektor megénekelve, légszennyezés...
Címlap / Otthon / Jegesmedve eltáncolva, napkollektor megénekelve, légszennyezés lefotózva, klíma makettezve

Jegesmedve eltáncolva, napkollektor megénekelve, légszennyezés lefotózva, klíma makettezve

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Szerinted mi a klímaváltozás? Mit tehetünk ellene? Fotózd le, vagy filmezd, ha egy kép már nem elég, énekeld el, add elő egy szabadfogású színdarabban, készíts róla makettet, a lényeg, hogy mutasd másoknak is, te mit gondolsz a klímaváltozásról! - erről szól az Amrop Hever, a Magyar Telekom, a Ringier Kiadó és a Vertis Zrt. által életre hívott "Vegyél Vissza! Klímaváltozás elleni Program" október 1-én elindított Klímaakciója. A vegyelvissza.hu oldalon egy éven keresztül folyik majd a megmérettetés, amely a legkülönbözőbb eszközökön keresztül kívánja megmutatni: Mindenki tehet a klímaváltozás ellen! 

Az október elején meghirdetett Klímaakció célja, hogy aktivitásra ösztönözzön: Elég volt az egymásra-mutogatásból! Eszméljünk rá, hogy elérkezett az idő, amikor mindenkinek tennie kellene valamit. Ha mást nem, hát gondolkodjunk el közösen, szedjük csokorba az okokat és megoldási lehetőségeket; bárhol, bárki tehet valamit a klímaváltozás ellen. A Klímaakció nem más, mint egy csapatjáték, ahol a rendszeresen frissülő feladatok kapcsán igyekszünk ötleteket gyűjteni, figyelmet felkelteni, konkrét cselekvésre ösztökélni annak érdekében, hogy mindenki magáénak érezze a felelősséget és a képességet a szemléletváltásra.

A csapatjáték szabályai igen egyszerűek: semmi sem kötelező, de bármit lehet! A regisztrált csapatok annyi feladatban vesznek részt, amennyiben akarnak, sőt akár új feladat-kiírásokat is beküldhetnek. A beérkezett pályamunkák elbírálásában, a feladatok kitűzésében a Vegyél vissza! szakértői és a magyar civilszféra jeles képviselői (WWF, Greenpeace, Tudatos Vásárlók Egyesülete, Magyar Természetvédők Szövetsége, Hulladék Munkaszövetség) is részt vesznek.  A legjobb pályamunkákat a nyereményeken felül bemutatkozási lehetőséggel díjazzák, hiszen a fő cél, hogy minél többen megismerhessék azokat.

HarmoNet tipp: Meddig folytatható bolygónk kizsákmányolása? >>

A Klímaakció a www.vegyelvissza.hu oldalán zajlik, ahol a csapatok pályamunkái is megtekinthetőek, a legjobb beküldött pályázatok pedig élőben is láthatóak, legközelebb 2008. november 21-én a Millenáris Parkban. Az első 4 Klímaakció feladat részletes leírása a honlapon olvasható, ugyancsak itt lehet regisztrálni a Klímaakcióban való részvételre. A beküldési határidő 2008. november 14.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1762 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x