Tök kreatív krizantém kompozíció
Címlap / Otthon / Tök kreatív krizantém kompozíció

Tök kreatív krizantém kompozíció

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-19

Egy szép ötlet, lakásba, asztalra, ajtó előtti dísznek, vagy éppen sírra. A hozzávalók pedig a piacról, kertből beszerezhetők, hiszen csak egy tök, meg egy bokor krizantém szükségesek hozzá. Meg peresze egy adag kreativitás. Mindenszentek ünnepére öltöztessük méltó díszbe a lakásunkat. 


Rendezvénynaptár
Tökbe ültetett krizantém
A szép kompozícióhoz egy bokor krizantém, és egy méretben hozzá illő úritök szükségesek. A tök tetejét vágjuk le  - a díszítéshez eltehetjük – majd vájjuk ki a belsejét. A tök belseje természetesen a legtöbb klasszikus tökös ételekhez felhasználható.

Ha ilyeneket szeretnél találni, nézz körül Nagyi tökös konyhájában >>

A tököt kifaraghatjuk töklámpássá, vagy csak a felső héját megfaragva, különböző ornamentikás mintákat véshetünk bele. A virágcserepet, a szép, gömb alakú krizantémmal helyezzük a tök közepébe, és máris kész a valódi halloween kompozíció. Ha billegne a virág, akkor ékeljük ki egy kicsit. A tök levágott tetejét rúdra tűzve beleszúrhatjuk a virágba, mint egy „esernyőt”, vagy hozzáragaszthatjuk ragasztópisztollyal a tök oldalához, ha nincs egyensúlyban. Ez súlyával kiegyensúlyozhatja a kompozíciónkat.

Tehetünk bele szép, stílusos virágcserép-betűzőket, madárijesztő,vagy töklámpás figurákat, boszorkányt.

HarmoNet tipp: Faragjunk tökfejet! >>

Ha az egészet egy kosárba tesszük, és őszi termésekkel, kisebb dísztökökkel, őszi levelekkel rakjuk körbe, szintén szép lehet, akár faragás nélkül is.

Váraljai
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 12514 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x