Mi kell a babának? - Babamama és Gyerekvilág Kiállítás...
Címlap / Otthon / Mi kell a babának? - Babamama és Gyerekvilág Kiállítás és Vásár

Mi kell a babának? - Babamama és Gyerekvilág Kiállítás és Vásár

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Mire van szükségünk a baba érkezésekor? Miként zajlik a babaápolás, mire kell odafigyelni a legkisebbek körül. Mitől fejlődhetnek, mi az, ami igazán nagy örömet okoz nekik és főként, mit értenek már meg? Babavilág, bababörze, három nap a legkisebbekért! 

A késő ősz legnagyobb baba- és gyerekajándék vásárának, valamint gyerekrendezvényének ad otthont 2008. november 21-23-ig a Syma Sport- és Rendezvényközpont.


Itt egy gyerek sem fog unatkozni!
Karácsony közeledtével mindenkinek nagy fejtörést okoz, hogy mivel lepje meg a család kicsijeit. Szeretnének olyan ajándékot adni, ami játékos, élvezetes, de egyben hasznos is számukra. A választék óriási, de végre van egy olyan hely, ahol a számtalan lehetőséggel egy helyen, egy időben találkozhatunk, ráadásul rendkívül kedvezményes áron. És lehet, hogy végre az az álmunk is megvalósulhat, hogy az egész család együtt is tud bevásárolni? 

HarmoNet tipp: Mégis árt a kávé a babának?! >>

A harmadik Babamama Expo és a Gyerekvilág kiállítás és vásár igazán eseménydús három napot garantál azoknak, akik úgy döntenek, hogy a karácsonyi kedvezményes vásárlási lehetőségeket és a rengeteg szórakoztató programot választják ezen a novemberi hétvégén. Játszóházak, konzolos játékok, építősarok, baba- és gyermekmegőrző várják a kicsiket, papa játéksátor és szépségsziget a nagyokat.Mire számíthatsz biztosan?

A megszokott magas színvonal és igényes környezet kedvelt szolgáltatásaira már most nagyon nagy az érdeklődés; mivel állandó ingyenes tanácsadás várja a látogatókat a következő témákban:
  • felkészítés a szülésre
  • szoptatás, babagondozás, hozzátáplálás
  • feng shui – ideális baba és gyerekszoba
  • természetes gyógymódok várandósoknak és kisgyerekeknek
  • gyerekek után járó ellátások, tb tanácsadás
  • baba és gyerekbiztonság

A rendezvényre látogatók megtudhatják továbbá, mikortól lehet, érdemes nyelveket tanítani a csöppségeknek és mik a leghatékonyabb módszerek erre kisiskolás korban, valamint melyek a már egészen kicsi kortól űzhető sportolási lehetőségek. A baba és gyerekbarát hotelek mellett az aktuális kismamaruha és gyerekruha divatot is megismerhetik az érdeklődők. A helyszíni kedvezményes 4D ultrahangra a kiállítás weboldalán lehet előzetesen bejelentkezni, ha még nem tudnánk, hogy fiú vagy lány ruhákat vásároljunk.
 
 

A színpadon számtalan gyerekprogram, sztárfellépők, divatbemutató, szépségverseny, kvízjáték, nyereménysorsolás, a színpad előtt pedig kényelmes babzsák fotelek várják a látogatókat.

HarmoNet tipp: Hogyan legyek harmo-mama? - Szoptatás, tápszer, bűntudat >>

A belépőjegy ára teljes egészében levásárolható lesz a helyszínen, és külön piactér és csomagolósarok is várja az érdeklődőket.

Sőt! A kiállások weboldalán és a helyszínen is regisztráló látogatók között értékes nyereményeket sorsolnak ki a három napos kiállítást követően.


Információk >>

További információk >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3594 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x