Állati jó hely - Luxusszálloda kedvencünknek!
Címlap / Otthon / Állati jó hely - Luxusszálloda kedvencünknek!

Állati jó hely - Luxusszálloda kedvencünknek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Egyenlőség márpedig nincs, még az állatok között sem. Amíg sok szerencsétlen fajtársuk az utcán kóborol, netán egy menhelyen sínylődik, vagy éppen orvosok kísérleteznek rajtuk, netán szadista gazdájuk kínozza őket, addig vannak négylábúak, akik számára valóban igazi habos torta az élet. Gazdag gazdik elkényeztetett kedvencei ők, akire már egy egész iparág épít. Itt a legújabb luxushotel, minden elképesztő jóval felszerelve. 

Minden őrület az Angyalok városágban kezdődik
Los Angeles legújabb, és persze legdrágább kisállat luxushotelje nyílt meg azon ebek számára, akik bármit megengedhetnek maguknak, lévén pénzes gazdik elkényeztetett jószágai. Ha a kedves tulajdonos már nem tudja, hogyan szórja pénzét, és kis kedvencére is költeni óhajt, akkor itt a nagy lehetőség! Az elfoglalt gazdi éppen nem ér rá, akkor a világ legdrágább és legjobban felszerelt luxusszállodájában pihenteti kis kedvenckéjét, ahol a drága kis vendég mindent megkap, amit csak szeretne.

Mi szem-szájnak, illetve mancs-nyelvnek ingere
Van itt például lakosztály, 35 négyzetméteres, dupla luxusfekhellyel, hatalmas síkképernyős televízióval és ezüst étkészlettel. Kérdezhetnénk, ugyan minek egy tévé a kutyusnak, ám a négylábú vendégek igenis imádnak tévézni! Főleg a természetfilmeket kedvelik, és a kutyás vígjátékokat. Ha megunták a szórakoztató filmeket, akkor irány a wellness! A kutyucik itt masszázst kapnak, van kondiszoba futószalaggal felszerelve, meg mindenféle izgalmas, bújócskázásra alkalmas játék, futkosószoba, de természetesen nem hiányozhat a kozmetika, fürdő szalon, fodrászat sem és a hatalmas úszómedence (szegény macskák - a szerk.). A szállodának saját állatorvosai vannak, akik a nap 24 órájában a kedvencek rendelkezésére állnak. Aztán ott van a biobolt, mindenféle finomsággal, meg a divatáruház a legtrendibb kutyarucikkal és kiegészítőkkel.

Állati sport
A hotelhez parkok is tartoznak, pontosan három, hogy a kedvenckék testméret szerinti pajtásukkal játszhassanak. A pinduriknak egy gyönyörű kert jár, a közepes méretű társaiknak egy játszópark, a legnagyobbaknak egy egész domboldalt alakítottak ki, ahol kiélhetik mozgásigényüket. A szállodában külön foglalkoznak azokkal a fiú kutyuskákkal, akiket nem ivartalanítottak, nehogy tolakodóan viselkedjenek a hölgyvendégekkel szemben, vagy gorombán a többi úrral. Azok a hölgyek, akik éppen fogékony napjaikat élik, szintén kitüntetett figyelmet kapnak, és saját sétaudvaruk van.


Egy szoba ára – a legolcsóbb – 110 dollár egy napra, ehhez jönnek még a szolgáltatások felárai, és a különleges bánásmódot igénylő kedvencek plusz költségei. Egy tüzelő nőstény például plusz 50 dollár naponta (ugye több a takarítás, külön udvaron sétál, stb.). A kanokkal való extra törődésért a gazdi 35 dollárt fizet felárként. A kutyusoknak érvényes oltási igazolvánnyal kell rendelkezniük, és a bejelentkezéskor ezt be kell mutatni a recepción. A kis drágaságokért külön taxi is elmegy ha kérik, és a szálloda luxusautója a gazdi kérésére bárhova elszállítja kedvencét.


Ha úgy gondoljuk, hogy mindez túlzás, akkor azt is eláruljuk, hogy a hotel tele van. Egy héttel előre kell helyet foglalni, ha szeretnénk kedvenc házőrzőnket itt pihentetni. A D Pet Hotels Los Angeles nem az egyetlen ilyen jellegű szálloda a világon, a gazdik választhatják a Berkley Pet Hotel and Day Spa, a Malibu Pet Hotel vagy a szingapúri The Pet Hotel szolgáltatásait is. Mindegyik szálloda természetesen minimum öt csillagos, és szinte mindig teltház van.


HarmoNet tipp: Elképesztő állatkínzások >>

Azért reménykedünk abban is, hogy a kutyabolond gazdiknak és a luxusszállodák állatbarát tulajdonosaiknak időnként a kevésbé szerencsés ebek is eszükbe jutnak, és a kedvencekre fordított hatalmas összegből néha juttatnak a menhelyek, önkéntes szervezetek és állatmentők részére is. Abból a pénzből, amit egy nap alatt elköltenek a tehetős gazdik kutyusukra, egy menhelyen lévő állat akár egy hónapig is ehetne. Ha egyszer önök is szeretnék kipróbálni a luxushoteleket kedvenceikkel, nem feledkezzenek meg erről.


Regele Tímea
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2675 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x