Mire vágysz igazán? VILÁGBÉKA!
Címlap / Otthon / Mire vágysz igazán? VILÁGBÉKA!

Mire vágysz igazán? VILÁGBÉKA!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-03

Minden háztartásban megtalálhatóak a szükséges tárgyak, az úgynevezett "hasznos apróságok" és a kacatok. Hogy az alábbi béka-tárlat mely kategóriába tartozhat, döntse el ki-ki maga! A béka, kérem szépen, szóval a béka maga az univerzum leképeződése. Mint csepp a tengert, a béka-dizájn a mai magyar valóságot tükrözi. Még akkor is, ha nem politizálunk. Lássuk a hét műtárgyait!  

Buddhabreki


Természetesen egy ezoterikus boltból származik a rendszertelen meditációba beleőrült adeptus enyhén eszelős tekintetű reprezentánsa. Elszánt ezoterikusok kabalaállata, az indiai gyártmányú, fából faragott példány, ötletszerű piros pettyezéssel. Szigorú ászanában ül, tekintete az átmulatott éjszakák bűntudatától terhelt, enyhén ópiumszívó jellegű pupillával. Határozottan transzos darab.


PirospacsiA cápáspláza shopjának terméke, az Amazonas-menti esőerdők pirosszemű levelibékájának plüssbe álmodott alakja. A helyes kis lényt megformáló plüsslidérc szemei hátborzongatóan vörösek, hasa sápadtsárga, csörgős műanyag-granulátummal löttyedtre töltve. A reality vonalat képviseli, hátára fordítva igazán hatásos.


Csavarszemű


Íme a magyar kreativitás diadala, a fémhulladék-hasznosítás szép példája! Furmányosan összehegesztett vas alkatrészekből áll a kis drága, szemei valóban négymillis anyacsavarok, gömbtestének eredete kifürkészhetetlen. Szó szerint vasmarka van. Innováció, inspiráció, kreativitás! Minden elmondható róla, ami az ifjú dizájner generáció számára csak álom. Egy műhelyében fabrikáló vicces apukát sejthetünk a dolog mögött.


YodaA tervező talán látens Star Wars rajongó. Mindenesetre a lény egyértelműen a Tataouine bolygó szülötte, feltehetően Yoda apukáját láthatjuk itt. Másik megfejtés szerint a „mingyá bemosok egyet” kocsmai fázis úgynevezett „Namivanmá!” tekintetét örökítette meg a holtfáradt kínai varrónő.


IszákoskaHa már a kocsmai vonalnál tartunk, íme egy szép darab. Részeges, útszélen tántorgó, mindamellett szeretetreméltó példány, a merevrészegség előrehaladott stádiumában. Rejtély, hogy hogy nem hagyta el a sálját. Most tart ott, hogy mindenütt békák másznak elő a falból… illetve nem is, hisz’ ő változott békává…


Gy. a rettenetesA képen egy híres magyar politikus látható, (Aki ha Soros, ha nem, mindenért ő a hibás!) a költségvetési megszorító intézkedések bejelentésének pillanatában, a rá jellemző optimista derűvel orcáján. A rugós végtag hiteles gesztikulációt eredményez pöckölés esetén, ilyenkor ugyanis hadonászni kezd. Fenekéhez rögzített mágnessel applikálhatjuk kiürülő hűtőszekrényünkhöz. Mind jobb- mind baloldalról vicces.


Soma MamabékaA képen a hős magyar anyuka látható, amint éppen egyedül neveli ikergyermekeit. Erről jóindulatú, enyhén leharcolt tekintete árulkodik. Mindenek ellenére büszke gyermekeire. Hogy mi lett a többi háromezer ebihallal, nem tudni.


RobotkaÜgyeskezű gyermekek számára ajánlott poszt-endékás termék. A valósággal köszönőviszonyban sem lévő összeszerelési útmutató a régi szép időket idézi. Pici fa alkatrészeiből tetszés szerint lehet békát építeni, innováció és kreativitás ehhez is kell. A békából kimaradó alkatrészekből simán össze lehet rakni egy szekeret. Aki ezzel boldogul, annak nem lehet gondja a lapraszerelt konyhabútor összeszerelésével, esetleg házi protongyorsító építésével sem. Nem lehet ezt túl korán kezdeni.


ÖcsikeA hűtőmágneses vonulat tagja, egyébként minden iskolai osztályban akad egy-két ilyen gyerkőc. Nem túl okos, de legalább stréber és jól tapad. Darwint meghazudtolva életképesnek szokott bizonyulni, felnőve gyakran felelős pozíciókba kerül.


ÁjlávbrekkPárna azoknak, akik szeretik, ha béka van a fenekük alatt és nem fordítva. Szerencsére nincs korona a fejükön, mert az szúrna. A békapár szívecskeszájú, kétfejű mutánsként fejezi ki a szerelem összeolvasztó lényegét. Cuki darab, valentinkor ideális.


Quakende FroschkönigNem csak vizuális, hanem auditív sokkhatással is bír a kínai gyártmányú (naná!), realisztikus rücskökkel térhatásúvá tett békakirály, aki bús magányában ücsörög egy igen kényelmetlen sziklán. Közelítéskor a beépített szenzor hatására elrettentő hurutos brekegésbe fog, megadva a házibulik alaphangulatát. A precíz német felirat és használati utasítás fokozza a szürreális jelleget. Két darab ceruzaelemmel működik. Bármikor ráhozhatjuk vele a frászt korosodó vendégeinkre, villanyóra-leolvasóra, stb.

Halász Alexandra
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6990 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x