Nulla Hulladék Nap és kuka-diéta
Címlap / Otthon / Nulla Hulladék Nap és kuka-diéta

Nulla Hulladék Nap és kuka-diéta

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Jobban éreznéd magad, ha zöldebb lenne a háztartásod, és egészségesebben, átgondoltabban fogyasztanál? Nem kell ahhoz fejre állítani az életed, hogy környezettudatosabb légy! A Nulla Hulladék Napon apró trükköket mutatunk, amivel nagy lépéseket tehetsz a környezettudatos élet felé. 

Várunk egész családokat, átok rossz és kis angyal kölyköket, korszerű fiatalokat, párokat és szingliket, nagymamákat és nagypapákat. Mindenkit, aki úgy tartja, hogy ép környezetben ép a lélek. Mert mi ezt mondjuk: Teljes élet - nulla hulladék.

Tedd oda magad Te is! Ne másra mutogass, ne keress kifogásokat! Gyere el, hallgasd meg, és vidd haza a tippjeinket, amivel rövid idő alatt újjávarázsolhatod az otthonodat, és ésszerűbbé teheted a vásárlásaidat!

HatmoNet tipp: Hogyan lesz a pet palackból polárpulcsi? Környezetbarát megoldások >>

Programok:
  • Színpadon Novák Péter és zenekara.
  • Kézműves foglalkozás, játszóház és zöld bábjáték gyerekeknek.
  • Redesignerek vására a divatcsinálóknak.
  • Kertimádók cserebere börzéje. Hozd el Te is a kerti sufniban halmozódó holmikat: a megmaradt virág- és vetőmagokat, a felesleges kéziszerszámokat, palántákat és kaspókat, és szerezz hasznos tárgyakat!
  • Komposzt Ünnep. A komposztversenyen bárki indulhat, aki hoz egy fotót a komposzthalmáról. A fődíjas komposztálónak értékes könyvnyeremény jár. Ha már gyakorló „komposztőr” vagy, de gondod adódott, fordulj a komposztdoktorhoz, aki megvizsgálja a befőttes üvegben hozott mintát!
  • Csináld magad! könyvvásár.
  • Nulla Hulladék fotópályázat a kreatívoknak. A téma nem is olyan egyszerű. Fotózd le például a nulla hulladékot!
  • A betoppanók végigsétálhatnak a nem mindennapi tanösvényen a város szívében, aztán megkóstolhatják a Fair Trade kávét és a biogazdaságból származó finomságokat.


HarmoNet tipp:
HarmoNet, a környezetbarát média >>
 
KukaDiétázz!
Nevezz be a KukaDiéta zöld háztartás versenyünkre, mert nem csak az otthonod lesz tőle jobb, hanem értékes nyereményekkel is gazdagodhatsz. Ötleteinkkel hónapokon keresztül folyamatosan segítjük, hogy sikerüljön a nagy átalakítás. Olvasd a HarmoNetet, és a HuMuSz kiadványait!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Időpont: 2009. május 9. 15:00 órától sötétedésig
Helyszín: HuMuSz Ház és kertje
1111 Budapest, Saru u. 11.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2782 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x