Mit hoz a konyhára Hello Kitty?
Címlap / Otthon / Mit hoz a konyhára Hello Kitty?

Mit hoz a konyhára Hello Kitty?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-09

Ma egész nap a Hello Kitty gyűlölőket és fanatikusokat várjuk a HarmoNetre! Feltárunk néhány egész különleges Hello Kitty titkot, felfedeztünk néhány túlkapást és relikviát. Most például leleplezzük, hogy mit hoz ez az egész Hello Kitty mánia a konyhára. 

A Hello Kitty mánia hová máshova törne be a legkönnyebben, mint a konyhákba. Kittyért és a konyhai cuccokért főleg a nők rajonganak, tehát egyenes volt az útja Hello Kittynek, hogy a tőle megszokott lassú, elegáns és korántsem visszafogott módján bekebelezze a házi tűzhely környékét.

Akik csak módjával akarnak hódolni ennek a szenvedélynek, azok számára itt van néhány egyszerű, konyhai kiegészítő tárgy: Edényfogó kesztyű, melyről a cicus minden fazékba beledughatja az orrát, vagy ez a konyhai kötény, hogy teljes mellszélességgel vállalhassuk rajongói mivoltunkat.


Azoknak a gyáva rajongóknak, akik nem a konyhai ruházatra szavaznak, hanem a szekrényben akarják rejtegetni a kedves cicát, szintén akad elegendő kínálat.


A kis nyeles tejeslábas örömet ad, ha csak rápillantasz. Pillanatok alatt kész van benne a zacskós leves két személyre, akár Hello Kitty tésztával. A vágódeszka pedig akkor is jól jön, ha épp a Hello Kitty gyűlölő hímnemű akarja gyilkos hajlamát kiélni, és karajt szeletel a bájos arcocskán.

HarmoNet tipp:
A legcukibb jel! Tanuld meg az új Hello Kitty szmájlit! >>

Akik vállalják, hogy Hello Kitty igenis cuki, azok számára számos konyhai kütyüt kínál a ki nem fogyó piac. Ez grillező berendezés tökéletesen alkalmas az iménti karaj megsütésére.


Készíthetünk hozzá Hello Kitty rizsfőzővel finom rizsecskét is, sőt kanapékon tálalhatjuk a finom falatokat, ha az itt látható toast pirítós sütővel cicafejes kenyereket készítünk.


A desszertnél sem kell lemondani a csodálatos macskalányról, hiszen nem csak a Kittycsinta receptjét árultuk el már korábban is, itt a HarmoNeten! >>

Készíthetünk muffinokat, valódi Hello Kitty szilikon formákban, s hozzá olyan kávét kínálhatunk, mely ugyan nem pink-rózsaszín árnyalatú, hanem klasszikusan fekete, viszont ezen a klassz kávéfőzőn készült.


HarmoNet tipp: Kitty a budin - ettől betojsz! >>

Ha a fiúk idegbajt kapnak a muffinos-kávés rózsaszínű idilltől, akkor nyissuk ki a megfelelően stílusos hűtőszekrényt:


Vegyük elő belőle a sört, például ezt itt, majd szolgáljuk fel úgy, hogy csak a fenti kötény van rajtunk, semmi más.


Jelen cikk szerzője a sör felszolgálását követő mindennemű atrocitással kapcsolatos felelősséget kizár!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6093 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x