Rideg lukból menő nappali? Vátoztass meg 33 apróságot!
Címlap / Otthon / Rideg lukból menő nappali? Vátoztass meg 33 apróságot!

Rideg lukból menő nappali? Vátoztass meg 33 apróságot!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Vannak olyan lakások, amikbe "fázós érzés" bemenni. A skandináv otthonok jó része ilyen. Sokan szeretik, mert puritán, egyszerű, sok benne a természetes anyag. Mások éppen ezt kifogásolják. A rideg otthont meleggé tehetjük még akkor is, ha az egyébként végletes fekete-fehér összeállítást használjuk - ráadásul olcsón! 

Az IKEA lakberendezője alkotta ezt a skandináv teret. Fiatalok lakása ez, ahol még nincs gyerek. (Ennyi fehéret nem bír el egy gyerekes otthon!)

Kritikai észrevételek: Ez a nappali szerintem nem szép. Szörnyen rideg. Sok dobozzal, (Minek is?) egy ronda istállópadra hajazó asztallal és szigorúan zöld-fehérben. Az én ízlésemnek béna a csíkos meg a pöttyös szőnyeg együtt, és a széjjelhagyott fejőszékekkel sem élnék együtt szívesen, hiszen nem istálló a nappali, de ez természetesen totálisan szubjektív értékelés.HarmoNet tipp:
Átalakult a kecó! Facér pasi lak, amibe beköltözött a csaja! >>

Az újságírók itt hatalmasat alkottak, nézzük az eredményt fekete-fehérben:Tényleg otthonos, fiatalos, élhető és centrális teret hoztak létre. Illik ide a nagy mintás függöny, ami merész ugyan, de stílust ad. Jó az olvasó lámpák párosítása, és ebben a térben a kutyát nem zavarja, ha a párnákat a földre hajigáljuk, mielőtt leülünk, ez a tér akkor is jó lesz, ha így teszünk. Még az istállópad is megbocsátható itt, hiszen ez hozza központba a teret. Praktikus is, szép is, stílusos is, letisztultan modern is, kényelmes is.

Itt egyértelműen a második tér az, ami a nyerő. (Egyébként ebben az újságírói csapatban voltak a szakújságírók – tehát az eredmény nem egészen a vak véletlen műve!)

HarmoNet tipp: Régi bútor? Dobd fel 11 modern aprósággal! >>

A fő bútordarabok mindkét esetben maradtak – csupán a textilek és kiegészítők változtak meg.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3006 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x