Így készül a szülésre Béres Alexandra - Fiút, vagy lányt...
Címlap / Otthon / Így készül a szülésre Béres Alexandra - Fiút, vagy lányt vár? Eláruljuk!

Így készül a szülésre Béres Alexandra - Fiút, vagy lányt vár? Eláruljuk!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

A kilencedik hónapba lépő kismama most hagyta abba a folyamatos tornát, lélekben és testben is felkészült a kisbabája érkezésére. A pocakos Béres Alexandrával a szülés előtti utolsó interjú a HarmoNeten. 

Béres Alexandrával Gáspár Kati beszélget:
A legutóbbi DVD-det már úgy forgattad, hogy 3,5 hónapos volt a pocaklakód! Hogy vigyáztál rá? Hiszen ez nem kismama videó!
B.A.:  A DVD-n a kedvenc gyakorlataim vannak, melyek hatékonyságát 3 hónapon át teszteltem.  Csak utána álltunk neki a forgatásnak. A babát terveztük, így nagyon örültem, hogy megfogant, viszont amint tudomást szereztem róla, egyből óvatosabban mozogtam. A forgatást azért tettem erre az időszakra, mert már biztonságosan, de még nem nagy pocakkal mutathattam be a gyakorlatokat. Ez ugyanis nem várandósoknak szóló felvétel.

Miért nem csináltál kismamatornás DVD-t is?

Ilyesmire sosem vágytam – s szerintem várandósoknak való tornából vannak jó minőségűek a piacon. Én inkább egy olyan tornagyakorlatsort állítottam össze, ami interaktívan használható – ha van időm, egy óra, ha kevesebb az időm, csak 40 perc.

Meddig tornáztál és mennyit? Esetleg most is mozogsz? Hogyan?
A kilencedik hónapban már csak nagyokat sétálok, az intenzív mozgást abbahagytam. Ez a 9 hónap a babáról szól. Az anyának ilyenkor hátra kell lépni, és a saját igényeit nem csak most, de a megszületése után is a baba érdekei mögé kell helyeznie. Én ezt az elvet vallom, ezért én végig mozogtam – annyit amennyit tudtam, hogy helyes, s amennyit az orvosom jóváhagyott.

HarmoNet tipp: 6 hatékony érv a reggeli torna mellett - Béres Alexandra zsírégető aranytanácsai >>

De mégis mennyi az annyi?

Amennyit a szervezetem megkívánt – erre nincsenek receptek. Én nyilván sokkal aktívabb életet éltem és élek, mint egy átlagos kismama, tehát nekem, biztos több az elég. Ám a vérkeringésnek, a nyirokrendszernek, a nyirok-keringésnek működnie kell, s a kismama sem hagyhatja abba a mozgást csak azért, mert babát vár. Ez nem betegség. Szerintem ennek köszönhetem, hogy az egész 9 hónap alatt egyszer sem voltam rosszul, nem hánytam, minden rendben volt a vérnyomásommal. Fontos, hogy rendszeresen átmozgassuk magunkat akkor is, amikor gyereket várunk, hiszen a babavárás egy aktív időszak.

Hol fogsz szülni? Hogy választottál kórházat, illetve orvost?
Orvost választottam, nem kórházat. Olyan orvosom van, aki ért a különböző természetes gyógymódokhoz, a homeopátiához, s aki a természetes szülés híve, ahogyan én is. Eddig minden rendben van, úgyhogy természetes szülésre készülök. Férfi orvost választottam, de a neme nem volt szempont, inkább az a kölcsönös bizalom, amit egymás iránt érzünk.

Mennyit híztál? Foglalkoztál ezzel a kérdéssel?
15 kilót. Ez az én alkatomnál, testmagasságomnál az ideális. Nem foglalkoztam a kilókkal, hiszen mindig mozogtam, s ebből a 15 kilóból körülbelül 10 kiló a baba, a lepény, a magzatvíz, stb.. Tisztában vagyok a testemben végbemenő folyamatokkal, elfogadom őket. Ez nem az az időszak, amikor kilókat kell számlálni, ha azok az egészséges határon belül vannak!

Tudjátok már, hogy fiú lesz, vagy kislány?
Kislányunk lesz, de a nevét nem tudjuk, még nem döntöttük el.

Kedves Alexandra! A DVD filmed címével kívánok neked a Harmonet olvasóinak nevében is nagyon sok erőt és kitartást a szüléshez: Hozd a legjobb formád a szülőszobán is!

Béres Alexandra DVD-je >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6973 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x