Kutyakarácsony
Címlap / Otthon / Kutyakarácsony

Kutyakarácsony

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Mit vegyek a kutyámnak? Ez a kérdés felmerül mindenkiben, aki együtt él egy négylábúval. Kedvencünk immár családtag, aki ugyanúgy megkapja részét az ünnepi pulykasültből, ott ül a "mennyből az angyal" alatt a karácsonyfánál, és figyeli az eseményeket. A legtöbben odakészítünk neki is valami szépet a fa alá.  

Mit vegyek a kutyámnak? Ez a kérdés felmerül mindenkiben, aki együtt él egy négylábúval. Kedvencünk immár családtag, aki ugyanúgy megkapja részét az ünnepi pulykasültből, ott ül a "mennyből az angyal" alatt a karácsonyfánál, és figyeli az eseményeket. A legtöbben odakészítünk neki is valami szépet a fa alá. Ha nincs ölteted, vagy ha túlságosan pontosan tudod, mire vágyódsz, akkor látogassatok el hozzánk, ide a belvárosba!

A Hajós utcában vagyunk, az Operától néhány lépésnyire, vagy akár az Arany János utcai metrótól is könnyen megtalátok bennünket. El sem hinnéd, mennyi csodát rejt ez a bolt a kutyádnak! Egyedülálló választékból válogathatsz, póráz, nyakörv, hámok, szájkosár, kutyaruhák, játékok, mindaz, amire csak szükség lehet. Ha a nyakörv túl nagy, a szájkosát nem elég széles, a póráz túl hosszú, pillanatok alatt méretre szabjuk neked, de meg is rendelheted az ideális színt és méretet, ami nagyon hamar elkészül.

1939 óta, immár a harmadik generáció vezeti ezt a boltot, az egész család dédapáink kora óta állatbolond, kutyatartó. Minden fajta szokásait, furfangjait ismerjük, sok a kedvenc visszajáró négy lábú vevőnk. A többségében a mesterség régi hagományai szerint kézzel készült, igen magas minőségi követelményeknek megfelelő kutyafelszereléseket nem csupán hazánkban keresik. Rengeteg vevő rendel Európa országaiból vagy a Tengerentúlról is. Azért ne ijdedj meg, hiszen az áraink a Te pénztárcádnak is barátságosak! Gyere és győződj meg erről saját magad!

Ha nem tudod eldönteni, milyen pórázt válassz, nézd meg a Kutyatartó horoszkópot!

Az idén karácsonykor is sok szeretettel vár kedvenceddel együtt:

Ifjabb Hámori Havalda Viktor
Szíjgyártó mester

Cím:1065 Budapest, Hajós utca 23.
Tel/fax: 312-9120
Nyitvatartás: H-P: 11-19-ig, Szo: 10-13-ig

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3503 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x