Veszélyek a neten - mit tehet a szülő?
Címlap / Otthon / Veszélyek a neten - mit tehet a szülő?

Veszélyek a neten - mit tehet a szülő?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

A legújabb felmérések szerint ötből négy gyerek szülői felügyelet nélkül használhatja az internetet, annak ellenére, hogy a szülők kétharmada retteg az online szatíroktól. 

A C. S. Mott Gyermekkórház felmérése szerint a szülőknek rengeteg fenntartásuk van a gyermekek internethasználatát illetően. A felmérések szerint a 9 és 17 éves gyermekek 81 százaléka mindenféle szülői felügyelet nélkül, szabadon használhatja az internetet. Az adatok szerint a gyerekek fele rendelkezik MySpace vagy Facebook profillal.

A legtöbb szülő az online szatíroktól tart leginkább, sokan azonban a pornográf oldalakat is károsnak tartják. A szülők szerint a gyerekekre nézve kevésbé veszélyesek az online játékok, az online szerencsejáték és a hasonló korúakkal való online viták.

"A szülők nagyon is tisztában vannak bizonyos veszélyekkel, amikkel a gyerekek az interneten találkozhatnak, ugyanakkor bizonyos dolgokról nincs tudomásuk - nyilatkozta Dr. Matthew Davis, a kutatás vezetője, a Michigan Egészségügyi Egyetem munkatársa - Korábbi kutatásokból tudjuk, hogy minden hetedik 10 és 17 év közötti gyerek kapott már nyílt szexuális ajánlatot az interneten keresztül, így nem csoda, ha a szülők féltik gyerekeiket az online szatíroktól. A gyerekek szempontjából azonban komoly problémát jelenthetnek a hasonló korúakkal való online viták is, de erről a szülők legtöbbször mit sem tudnak."

Medipress

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7987 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x