Nem gyerekjáték! Fújj buborékot CD-ből (Videóval!)
Címlap / Otthon / Nem gyerekjáték! Fújj buborékot CD-ből (Videóval!)

Nem gyerekjáték! Fújj buborékot CD-ből (Videóval!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

Mit kezdjünk a megunt CD-inkkel? Adjuk tovább barátainknak. Ragasszuk össze széknek. Csináljunk belőle szélharangot vagy tányéralátétet. Esetleg fújjunk belőle tartós buborékot. 


Rendezvénynaptár
Mit kezdjünk vele? Lehet belőle karácsonyfadísz vagy kutya frizbi, visszapillantó a gyerek triciklijére, esetleg asztalláb-emelő, ha billeg.

Kérjük meg gyerekeinket keressék meg a helyet ahová le tudjuk adni, mint veszélyes hulladékot. Vagy porosodjanak tovább az íróasztalunkon, könyvespolcainkon?


Régi hiedelem, hogy a CD-lemez megzavarja a radart és eltereli vételi jeleit. Ezért néhányan a kocsiba fenyőfás szagosító vagy kereszt helyett CD-t lógatnak a visszapillantóra. Megsúgjuk: tök fölösleges! A hiedelem ugyanis amolyan városi legenda. Nem működik!

Ellenben az alábbi videóval felkészült szertárosok örök buborékot fújhatnak. Kipróbálását csak szakmai felügyelet mellett, a tűz-, és egészségvédelmi szabályokat betartva ajánljuk!

Van még pár ötlet, amivel el tudunk otthon szórakozni. Lássuk csak Zsíros László Róbert videóját mit lehet még kezdeni kidobásra váró CD-inkkel.
Forrás: szelektiv.hu

Kép:
piqs.de: nons77 - Spektralfarben
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 6026 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x