Csoda-Tanoda: Egy könyv a létezés gyakorlataival
hirdetés
Címlap / Otthon / Csoda-Tanoda: Egy könyv a létezés gyakorlataival

Csoda-Tanoda: Egy könyv a létezés gyakorlataival

Forrás: Csodatanoda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Gondolom, éppen ülsz. Nagyszerű. Tedd a két kezed a két combodra. Húzd ki magad, ne dőlj neki semminek. A talpaid legyenek a padlón. Ha elhelyezkedtél, vegyél néhányszor mélyen, de könnyedén mély lélegzetet, miközben a légzésedre figyelve mondod magadban, hogy éppen mit csinálsz - ez csak a kezdet... 


Rendezvénynaptár
„Az iskolákban mindent megtanítanak, kivéve azt az egyet, ami igazán számít: - Megtapasztalni az Örökkévaló Egy-séget, ami az Örökkévalóval való Egységet jelenti.” /Gy. J./

Néhány szó a Felnőttekhez – Gyakorlat
Minden bevezető nélkül, arra kérlek, máris végezd el az alábbi, egyszerű „Éber jelenlét” gyakorlatot. Ez a „Fő gyakorlat”! Ezt a gyakorlatot ajánlom, hogy végezd el minden nap, a nap bármely szakában, ahányszor csak lehet, ahányszor csak teheted. 

Gondolom, éppen ülsz. Nagyszerű. Tedd a két kezed a két combodra. Húzd ki magad, ne dőlj neki semminek. A talpaid legyenek a padlón. Ha elhelyezkedtél, vegyél néhányszor mélyen, de könnyedén mély lélegzetet, miközben a légzésedre figyelve mondod magadban, hogy éppen mit csinálsz: - Belélegzem, kilélegzem. Majd a légzésedre figyelve, érezd, hogy mit csinálsz, érezd, ahogy belélegzel, érezd, ahogy kilélegzel, érezd, ahogy közben kidudorodik, majd visszahúzódik a hasad. Most figyelj a kezedre, vagy a kezeidre. Azonnal érezni fogod benne az életet. Gyengéd bizsergést, ami a benned levő életenergia áramlásáról tanúskodik. Most gondolj a lábadra, vagy a lábaidra, és egyszer csak ott is megérzed, lehet, hogy azonnal, vagy talán még hamarabb, mint ahogy a kezeidben érezted. Most próbáld meg mindezt egyszerre érezni! Szinte azonnal érzed azt is, ahogy áramlik az energia feljebb a lábad szárában, a combodban, a hasadban, a mellkasodban, a fejedben.


Próbáld meg mindezt egyszerre érezni. Lehet, hogy az egyik helyen jobban, máshol kevésbé érzed, ez nem baj. Majd elnehezedik a lábad, úgy érezheted le akar ragadni, elnehezednek a végtagjaid, majd talán az egész tested is. Úgy érezheted, hogy eltűnnek tested fizikai határai, és mintha eggyé olvadnál a Mindenséggel. Majd hirtelen talán egy mérhetetlen csend, nyugalom, és béke érzését tapasztalod, ami egyenlő a szeretettel, és az öröm érzése is megjelenik. Majd jönnek a gondolatok, nem baj, figyeld meg, ha jön egy, tudd, hogy itt van és engedd meg, hogy legyen. Például, azon kapod magad, hogy arra gondolsz vajon milyen jegyet, hoz ma haza a gyerek az iskolából? Nem baj, tudd, hogy megjelent ez a gondolatod. Itt van. Engedd meg neki. A gondolatok érzelmeket váltanak ki, nem baj, tudd, hogy jön az érzés, érezd, ahogy közeledik, és engedd meg, hogy legyen. Például, ebben az esetben aggódni kezdtél, hátha most is 1-es lett a gyerek matekdolgozata. Csak engedd meg ennek az érzésnek, hogy itt legyen. Közben persze végig érezd belső testedet. Testedben az energia áramlását. Azt tapasztalhatod, hogy bár megjelent a gondolat, vagy az érzés, Te mégsem lettél a rabja. Valahogy a gondolat eltűnt, az érzés elcsendesedett, és nem maradt más, csak a béke, és a nyugalom, egy hatalmas erő, tér. Elfogadtad a valóságot, igent mondtál a jelen pillanat valóságára, nem tiltakoztál, nem küzdöttél, nem harcoltál ellene, nem volt benned ellenállás. Energiarendszeredben nem emeltél gátat, akadályt, így Belső Lényed rezgése, ami tiszta pozitív energia szabadon áramolhat tovább a testedben.  A negatív gondolat, érzés átalakult tiszta pozitív energiává. Megtörtént a transzmutáció.

Ezt a gyakorlatot kiegészítheted egy imával, amit próbálj meg úgy elmondani, hogy közben érzed belső testedet, érzed magadban az életenergia áramlását.

„Örökkévaló Létezés! Megköszönöm és tudom, hogy egy vagyok Veled! Megköszönöm és tudom, hogy fény vagyok a fényedből, erő vagyok az erődből, és szeretet vagyok a szeretetedből. Megköszönök Neked minden csodát, amit ember megkaphat, és hogy ezt nekem adod folyamatosan, meg-megújuló erővel a Létezés minden pillanatában. Megköszönöm Neked egészségemet, boldogságomat és boldogulásomat, amivel életemnek ebből a mély pontjából könnyedén kijövök. Legyen így. Most. Ámen.”

Létezel!
Tulajdonképpen itt már be is fejezhetném, mondván, hogy nincs is többre szükséged. Ez az egyszerű gyakorlat elég ahhoz, hogy belső átalakulásod révén olyan világot varázsolj magad köré, amilyet igazán szerethetsz. De nagyon jól tudom, hogy azt az egyetlen igent, nem olyan könnyű mindig kimondani. Igazán mély igen kimondásához, bizony sokszor szükségük van a felnőtteknek is, és a gyerekeknek is egy mankóra. Egy megkönnyítő támaszra.

Mint ahogy egyik gyakorlatnál sem lesznek, úgy ebben sincsenek szigorú szabályok. Egyiket sem tudod elrontani, egyik sem fog ártani, sem neked, sem a gyerekeknek. Biztosíthatlak, hogy hasonlóan a fenti gyakorlat hatásához, csak kellemes, megkönnyebbülést, megnyugvást nyújtó élményekben lesz részetek!

Csoda-Tanoda: Ez a könyv arra hivatott, hogy segítsen Neked, aki olvasod, megtapasztalni, elfogadni azt az egyetlen egy dolgot, ami igazán számít, hogy: LÉTEZEL! VAGY! MOST! Ezt szeretném megtanítani mindenkinek, ebben a könyvben azoknak a felnőtteknek, akik gyerekeket nevelnek, és természetesen minden gyermeknek.

Most
Semmi más nem lehet senki számára fontosabb. Csak az, ami most van. Nincs múlt, nincs jövő, egyetlen valóság létezik, és az most van. Ebben a pillanatban. Amint igent tudsz mondani a jelen pillanat valóságára, megtapasztalod, a Létezés örömét, a Belső Békét, nyugalmat, a Benned lévő fényt, a Benned lévő erőt, a Benned lévő Mindenséget, aki valójában Te vagy, az Örökkévalót. Azt, ami lehetővé teszi mindazt, ami lehetsz, a bármit, a megnyilvánulás előtti életet. Bármilyen furcsának is tűnik ez most számodra, de ebben az egyetlen valóságban rejlik minden öröm, boldogság, szeretet, az emberi lény Természetes állapota. Ennek a Jólétnek a fenntartásához, megéléséhez segítenek Téged is, és a gyerekeket is azok a gyakorlatok, amelyeket majd leírok. A gyakorlatok segítségével elért belső változás, a transzmutáció, teszi lehetővé számotokra a Létezés minden pillanatában a csodát, a körülöttetek levő Világ kedvetekre való változását.  Ezért is ez a könyv címe: Csoda-Tanoda.

Nem akarlak meggyőzni semmiről. Ha Te is elvégzed a könyvben szereplő gyakorlatokat, nyilván saját problémáidra vonatkozóan, a tapasztalataid meggyőzőbbek lesznek számodra, mint bármi, amit most leírhatnék.

Azért, hogy mégis valamelyest tisztába legyél azokkal a módszerekkel, amiket alkalmazok a gyakorlatokban, először is megpróbálom rövidre fogva, a lényegét ismertetni mindegyiknek.

Ezek: Az EFT, a Ho’oponopono, és az Új Mágikus Terápia.
A kötet megrendelhető: Megrendelhető:
halafiok@gmail.com
www.csodatanoda.lapunk.hu

Kép: piqs.de: macwalle - Strandleben an der Elbe 
 
[ 4906 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x