Pelenkából tüzelő - ez nem vicc! (Videóval)
Címlap / Otthon / Pelenkából tüzelő - ez nem vicc! (Videóval)

Pelenkából tüzelő - ez nem vicc! (Videóval)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

Nap mint nap halljuk, mentsük meg a Földet. Környezetromboló életmódunk már tarthatatlan. Úgy gondolom bolygónk még több száz év múlva is itt lesz és forog, gyógyítja sebeit. Ellentétben velünk. Magunkat kell megvédeni a következő 50-100 évben. Hulladékhegyeket csökkenteni, édesvizeinket óvni és szemléletváltozást mindenhol. Minél hamarább elkezdeni. 


Rendezvénynaptár
Hogyan küzd Japán az öregedő népesség problémájával? Nehezen, mint minden fejlett ország. Az utóbbi években hihetetlen népszerű lett a szigetországban a felnőtt pelenka használata. Ezeket  használat után hulladéklerakóba dobják vagy elégetik. Ezzel növelik a hulladékhegyeket és égetésével szennyezik a levegőt.  Nem lennének japánok, ha nem találtak volna ki megoldást erre a problémára.A megoldás:
Super hit SFD Recycle System

A gép foszlányokra szedi szét, szárítja, és sterilizálja a használt eldobható pelenkákat, majd átalakítja baktérium-mentes pellet tüzelőanyagra. Biomassza kazánokba és tűzhelyekbe. (5000 kcal hő-kilogrammonként)

A gép már kapható Japánban. Ezt az ötletet már használják kórházakban, de otthoni használatra is (a rendszer egy kisebb modellel).http://www.szelektiv.hu

Kép:
piqs.de: Markus Rießbeck - Babyparty
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2840 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x