Változtass életeden magyar térrendezéssel!
Címlap / Otthon / Változtass életeden magyar térrendezéssel!

Változtass életeden magyar térrendezéssel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Mindenkinek eljön az a pont az életében, amikor szeretné kezébe venni sorsa irányítását. Sokan sokféle módszert kipróbálnak és vannak, akik az olyan kézzelfogható elveket nem ismerik, amik mindennapi életükbe beleszőve segíthetnek nekik. A magyar térrendezés olyan hagyományokon alapuló tudás, ami gyakorlati tapasztalatokra épül. Éppen ezért, ha változtatni szeretnél életeden, ismerkedj meg a magyar hagyományokon alapuló térrendezéssel. 

Változás és térrendezés
Az ember névjegye az otthona. A lakás amiben élünk egyfajta tükör, ami megmutatja személyiségünket, gondolkodásmódunkat, életmódunkat. Ha változik a környezetünk, akkor mi magunk is változunk. Az újító ember otthona változatos, előfordulhat, hogy keverednek a különböző stílusok, szokatlan színkombinációkat, kreatív megoldásokat alkalmaz életterében. A legfontosabb ismérve, hogy a bútorok könnyen átrendezhetőek, ami utal tulajdonosának rugalmasságára. Azoknak az embereknek, akik nehezen változtatnak életük bármely területén valószínűleg az otthonukban is „fáradt, álló” energiák uralkodnak. Nézzünk néhány tippet, amit, ha megteszünk, biztosan több erőnk lesz változni és változtatni!Térrendezési tippek a változás elősegítéséhez:
  1. Rakj rendet az otthonodban, folyamatosan lomtalaníts! Biztosan többen tapasztalták már, hogy amikor az ember rosszkedvű, maga alatt van és belefog egy rendrakásba, akkor egyre jobban fogja magát érezni, rendezi gondolatait! A mai ember hajlamos a gyűjtögetésre, ami sokszor megkeseríti az életét. A régi tárgyak visszavisznek a múltba, ezzel is akadályozva azt, hogy a jelenben éljünk.
    „Egy kisebb lakásba költöztünk a férjemmel és minden holmi dobozokba áll a padláson, ami nem fért el az új lakásban. Nagyon sokat fáj a fejem, állandó nyomást érzek. Nem tudok megújulni, változtatni életemen.„
    - a padlás a magyar térrendezés szerint jövőnket szimbolizálja. Addig amíg a múltból hozott tárgyakat ide helyezzük, addig nem adunk teret a változásnak.
  2. Rendezd át a lakást! Nagyon sok esetben a görcsös berögződött szokások akadályozzák az embert az előrehaladásban, változásban. Találkoztam olyan emberrel, aki mindig időhiánnyal küszködött. Áthelyezte a TV-t a lakása központi helyéről lakása egy eldugott sarkába. Elmondása szerint azóta sokkal kevesebbet néz TV-t és máris több ideje lett. Apócska változás, ami nagy hatással lehet életünkre.
  3. Az ember életében igazán nagy változás, amikor költözik. Építs, vásárolj ill. rendezd be élettered tudatosan! Ha ismerjük az ősi térrendezési elveket, a lehető legjobb megoldást tudjuk kihozni lakásunkból, házunkból ill. olyat választunk, ami energetikai szempontból is megfelel nekünk. Nagyon sok ember csak utólag jön rá, hogy másképp kellett volna csinálni. Ilyenkor jöhet a kész lakásban a nagy munkával és kellemetlenséggel járó átépítés pl.: falak kibontása stb.
  4. Végezz tértisztítást! Õseink a fizikai szennyeződések eltávolítása mellett fontos szerepet tulajdonítottak az energetikai tértisztításnak is, használták a szenteltvízet és évente meszeltek. A sarkokat tömjénnel füstölték ki. Látható tehát, hogy a tűz és a víz elem használata a leghatásosabb tértisztításnál.
  5. A magyar térrendezés szerint lakásunk keleti részének energetikai állapota mutatja meg a változásokhoz, megújuláshoz való viszonyunkat. Továbbá a növényeink állapota is utal arra, hogy tudunk-e igazán megújulni.

Ahhoz, hogy a változás állandó legyen életünkben és ne emeljünk neki gátat, változtassuk folyamatosan otthonunkat, így formálódik jellemünk is.

Ha szeretnéd megismerni a magyar térrendezés alapjait, gyere el a június 20-án kezdődő tanfolyamra.

Részletek, tájékoztató >>
 
Bővebb információ >>

Németné Wéber Gabriella
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5401 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x