Szép otthon - stílus egy hétvégébe zárva
Címlap / Otthon / Szép otthon - stílus egy hétvégébe zárva

Szép otthon - stílus egy hétvégébe zárva

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-06

Az őszi V. Szép Otthon Kiállítás időpontja 2010. szeptember 24-26, helyszíne az Önök által immár megismert exkluzív helyszín, az IH Rendezvényközpont, 6721 Szeged, Felső-Tisza Part 2. 

Idén újdonságokat is nagyszámban felvonultató kiállításra invitáljuk Önöket. A rendezvényen találkozhatnak az építőipari és lakberendezési szakterület legjobbjaival, ahol bemutatkoznak, tanácsokkal, ötletekkel, információkkal látják el a kilátogató érdeklődőket.


Akik építkezés, bővítés, felújítás, átalakítási munkálatok előtt álnak, már benne vannak a folyamatban vagy lakásukat, házukat rendezik be, kertjüket szépítgetik, hogy otthonosabbá tegyék azt, Számukra kézzelfoghatóan hasznos a rendezvény, érdemes lesz ellátogatni, hiszen sok újdonságot hoznak el Önöknek a kiállító Partnerek!


Őszre jutnak el abba a stádiumba, hogy már a belső épületgépészeti, szerelvényezési munkálatokra kell gondolniuk, közeleg a hideg tél, a fűtésrendszer központi kérdéssé válhat sok háztartásban… aki pedig lakását csinosítgatja lakberendezési ötletekkel és kedvezményes rendelési lehetőségekkel is találkozhat.A Kiállító cégeket is várják, hogy minél többen mutassák meg magukat, tevékenységüket.
Adjon vállalkozásának esélyt, hogy részt vegyen, megjelenhessen a rendezvényen és így Ön is részesüljön az ebből származó előnyökből! Mutassa meg cégét, tevékenységét potenciális vásárlóinak! Önök tudják a legjobban, hogy a kiállítás a legközvetlenebb kapcsolatteremtés, ezért kérjük éljenek ezzel a lehetőséggel és jöjjenek el rendezvényünkre kiállítóként, résztvevőként!

SZÉP OTTHON KIÁLLÍTÁS
2010. szeptember 24-26.
Szeged, IH Rendezvényközpont


Bővebb információ >>
info@civismedia.hu vagy 20/542-1029 telefonszámon.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7083 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x