Magyar Térrendezés tanfolyam - a családi fészek bölcsessége...
Címlap / Otthon / Magyar Térrendezés tanfolyam - a családi fészek bölcsessége

Magyar Térrendezés tanfolyam - a családi fészek bölcsessége

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Milyen hatással van az ember lelkére az épített környezet? Olvashatunk a környezet jeleiből? Mit üzen lakásunk fekvése, beosztása, a berendezés, a színek stb.? Hogyan változtathatunk életünkön térrendezéssel? Melyek azok az ősi magyar térrendezési elvek, amelyek mai környezetben is alkalmazhatók? Megtudhatod! 

Milyen magyar szimbólumokkal lehet az egyes életterületeket erősíteni? - és még számos kérdésre választ kaphatsz a 2010. szeptember 25-én induló magyar térrendezés alaptanfolyamon.

Mi az a „magyar feng shui”? A magyar energetikai térrendezés magyar hagyományokon alapuló ősi tudás. Ez a rendszer a harmonikus lakókörnyezet megteremtésének, kialakításának elveit tartalmazza. Magába foglalja mindazokat a szempontokat, amiket érdemes figyelembe vennünk, ha építkezünk, lakást választunk, felújítunk, vagy egyszerűen csak berendezünk, átrendezünk. Mindezen elvek ismerete és használata abban segít, hogy a házban (lakásban) élő megtalálják testi-lelki-szellemi egyensúlyukat, azaz az EGÉSZSÉG állapotába kerüljenek. Hozzájárulhat egyes életterületek működésének megerősítéséhez is.

Miért van szükség az energetikai térrendezésre? Amikor az ember elkezdett házakat építeni, megállította az energiák szabad áramlását, amit ma már csak a természetben érezhetünk. Tehát a legfontosabb alapcél, hogy a lakásban, házban minél természetközelibb állapotot hozzon létre. Most joggal feltehető a kérdés, hogy a Magyar Térrendezés csak vidéki környezetben alkalmazható? Nem igaz, mivel nagyon sok olyan elem van, ami városi környezetben pl.: egy panellakásban is beilleszthető. (pl: színek, szimbólumok, jelképek használata stb.)

Előadóterem

A magyar térrendezés egy komplex rendszer, ami a lakások berendezésének elvein kívül az életmóddal kapcsolatos témákkal is foglalkozik (pl.: ünnepek, hit, hiedelmek stb.). Elvei szerint minden mindennel összefügg, tehát az ember gondolkodásmódja nagymértékben befolyásolja boldogulását, életének alakulását.

Miben segíthet a tudatos térrendezés?
  • testi és lelki egészségünk megóvásában,
  • gyermekeink egészséges fejlődésében,
  • a helyes életút megtalálásában, személyiségünk kibontakoztatásában,
  • a családi boldogság megtalálásában, a kiegyensúlyozott érzelmi életben,
  • szellemi fejlődésben, megújulásban, ezen keresztül a sikerességben

A magyar térrendezés nem ígér csodákat. Viszont azt igen, hogy otthonunk tudatosabb alakítása által könnyebben tudunk változni és változtatni életünkön. Megtanulunk olvasni a környezet jeleiből, s lehetőséget kapunk arra, hogy ezzel a módszerrel tegyük lakásunkat valódi otthonná. Kulcsot kapunk otthonunkhoz, önmagunkhoz. Saját magunk megismerése, elfogadása és szeretete a kulcs a továbblépéshez. Mivel az életben egyetlen állandó dolog van: a változás, ezért fontos, hogy ahogyan otthonunkat, úgy önmagunkat is szüntelenül tökéletesítsük, tanuljunk, fejlődjünk.

Kinek ajánlott a tanfolyam elvégzése?
Mindenkinek, aki lakik valahol és szeretné, ha lakása nem csupán hajlék lenne számára, hanem valódi otthon, ahová visszavonulhat és energiával töltődhet fel. Ajánlom a tanfolyamot építészeknek, lakberendezőknek, feng shui, vaszati tanácsadóknak is, akik szeretnének más oldalról is megközelíteni az otthonteremtés művészetét.  Gyógyítóknak, segítő szakmában tevékenykedőknek is hasznos lehet, mivel egy további eszköz kapnak ahhoz, hogy segítsenek a hozzá fordulóknak.

A tanfolyamok tematikája úgy épül fel, hogy bármilyen előképzettség nélkül elsajátítható ismereteket tartalmaz, amelyeket a mindennapi életünkbe beillesztve nagy hatékonysággal alkalmazhatunk. Számos gyakorlati példa (fotókkal, alaprajzzal) teszi érdekessé, érthetővé a tananyagot.

Vélemények és további információ a tanfolyamról: www.magyarterrendezes.hu

A tanfolyamot a Föld szívében a Pilisben tartjuk, csodálatos környezetben. Pilisszántó Budapesttől 20 km-re fekszik. (Árpád híd buszállomástól távolsági busszal 45 perc a menetidő). Manapság zarándokhelyé vált ez a csodálatos falu, az ide látogatóknak érdemes megnézni a Pilisszántói Boldogasszony Kápolnát (a Csillagösvényen megközelítve), a Pilis keresztjét, a Trézsi forrást és a Pálos követ. Az 50m2-es előadóterem nagyon kényelmes, az inspiráló légkör mindenkit befogadóbbá tesz. (Nézze meg az előző tanfolyam képeit a galériában.) Igény szerint a szálláskeresésben segítünk!

Pilis

Kérje tájékoztatónkat!
nwg@magyarterrendezes.hu

Kedvezményes beiratkozási lehetőség 2010. szeptember 19-én Budapesten a Pataky Művelődési ház családi egészségnapján. A rendezvényen jelentkezők a teljes tanfolyamdíjból 10 % kedvezményt kapnak. Jelentkezz a HarmoNet pultnál!!!

Németné Wéber Gabriella
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4616 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x