Első Szülői Értekezlet - kedvcsináló videóval
Címlap / Otthon / Első Szülői Értekezlet - kedvcsináló videóval

Első Szülői Értekezlet - kedvcsináló videóval

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-01

A Geréb Ágnes és bábatársai, valamint a szabad szülés ügyének védelmében szervezett rendezvényre vasárnap kerül sor az Almásy téren. 

Első Szülői Értekezlet - Geréb Ágnes és bábatársai, valamint a szabad szülés ügyének védelmében

Időpont: 2010. november 07. vasárnap 10 – 18 óráig

Tervezett program:
• Tájékoztató Geréb Ágnes és bábatársai helyzetéről, a rendőrségi és bírósági eljárások ellentmondásairól
• Tájékoztató az eddig elvégzett munkáról, a szervezési háttérről, stratégiáról, tervekről, amivel Geréb Ágnes és bábatársai további meghurcolását megakadályozhatjuk, és a szabad szülés ügyét képviseljük
• Tájékoztató az ügyünk társadalmi megítéléséről, a politikai és államigazgatási közegről, és mindezek tükrében a lehetőségeinkről
• Bemutatkoznak a már működő munkacsoportok, hogy a helyszínen fogadják a csatlakozni kívánó önkénteseket
• Újabb munkacsoportok megalakításának lehetősége
• Köszönetnyilvánítás azoknak a politikai és közéleti személyeknek és szervezeteknek, akik megértették Geréb Ágnes és a szabad szülés ügyének üzenetét és mellénk álltak
• Közös ökomenikus ima a másnapi, november 8-i bírói döntés előtt, amely Geréb Ágnes fogvatartásának további 60 napra való meghosszabbításáról szólA rendezvény alatt folyamatosan lesznek gyerekprogramok: kézműves foglalkozás, zenés és táncos programok, mesesarok stb.

Étkezés: az Almássy Hall állandó büfét biztosít. Kértünk húsmentes ételeket is, de aki ragaszkodik az ellenőrzött öko/bio alapanyagokból készült enni- és innivalókhoz, annak sajnos magának kell gondoskodnia róla.

Kérjük, hogy akár jöttök, akár nem, jelezzetek vissza a szuloiertekezlet@gmail.com címre, hogy tudjuk kiket értünk el, és ebből hányan mozgósíthatóak a jelenlegi válságos helyzetben. Fontos tudnunk, hogy akik nem tudnak most eljönni, azok közül mennyien jönnének máskor egy demonstrációra, vagy egyéb akcióra.

Kérjük, hogy minden, a rendezvénnyel (és csak azzal) kapcsolatos kérdést, kérést, felajánlást a szuloiertekezlet@gmail.com címre küldjetek.
Szeretettel várunk mindenkit a Szülők a Szabad Szülésért Társaság és a Születésház Egyesület nevében.

Forrás: http://www.kismamakonyvtar.hu/Fooldal

Fotó: piqs.de Gordon Ryan: All smiles!!!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3907 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x