Mézeskalácskönyvvel az éhező gyerekekért
Címlap / Otthon / Mézeskalácskönyvvel az éhező gyerekekért

Mézeskalácskönyvvel az éhező gyerekekért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A gyermekéhezés felszámolása a felnőttek feladata. Közös felelősségünk, hogy az ártatlanokon a magunk módján és eszközeivel segítsünk. Ennek a nemes, és halasztást nem tűrő célnak az érdekében készült el a MÉZES MIKULÁS című mézeskalácsos receptkönyv, amihez civilek, cukrászok, szakácsok és gasztrobloggerek adták ötleteiket, és tudásukat. A digitális szakácskönyvet 2010. november 1. és 30. között azok a segítő szándékú magánemberek és vállalkozások kapják meg, akik minimum 1000 Forinttal támogatják a Gyermekétkeztetési Alapítvány Mindenki Ebédel Programját! Minden 1000 Forinttal egy gyermek egy napi meleg étkeztetését tudjuk támogatni! 

Talán már Ön is volt úgy, hogy mézeskalácsot szeretett volna sütni, de nem volt egy kéznél lévő, használható receptje. Vagy éppen az apró trükkök, praktikák hiánya miatt fulladt kudarcba tervezett sütése.

A Mézes Mikulás könyvben minden apró részletet, trükköt összegyűjtöttek, ami hozzájárulhat a sikeres mézeskalácssütéshez.
A praktikák mellett olyan recepteket találnak a könyvben az olvasók, amelyek egytől-egyig mézeskalács tésztából elkészíthetőek. Mostantól tehát véget ér az unalmas mézes kekszezés, és kezdődhet a kreatív önmegvalósítás. Legyen torta, aprósütemény, bonbon, pohárkrém vagy akár ünnepi hidegtál, az illatos mézeskalács tésztából készült finomságokkal garantáltan elkápráztatjuk barátainkat, családtagjainkat és persze a gyerekeket. A süteményreceptek mellett ötleteket adunk adventi dekorációk, és gasztroajándékok elkészítésére is.


A könyvhöz 2010. november 1-30. között lehet hozzájutni. A program aktuális állásáról, híreinkről, beszámolókról a szervező, Hadarik Rita oldalán lehet olvasni: http://www.ritakonyhaja.hu/kes.html.

Mi a pontos teendő?
  1. Utaljon minimum 1000 forintot a Gyermekétkeztetési Alapítvány számlaszámára. Ez az összeg fedezi egy gyermek egy napi meleg étel szükségletének költségeit a szállítással együtt.
  2. Természetesen lehet nagyobb összeggel is támogatni a gyerekeket, erről mindenki saját belátása és lehetősége szerint dönthet.
  3. Számlaszám: 10300002-10350923-49020011
  4. Az átutalási megbízás közlemény rovatába írja be a KÉS szót, és az e-mail címét, ahová a későbbiekben küldhetjük az elektronikus kiadványt. Természetesen postai csekken is lehet befizetni, ebben az esetben ugyanígy kérjük megadni a KÉS szót és az e-mail címet.
  5. Az e-mail megadása nélkülözhetetlen, mert csak így tudjuk elküldeni a kiadványt.
  6. A támogatók számára a tervek szerint egyheti átfutással küldjük el a könyvet.

Kép: piqs.de: Garuda - Advent
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3468 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x