Passzívház = Fűts be jókedvvel!
Címlap / Otthon / Passzívház = Fűts be jókedvvel!

Passzívház = Fűts be jókedvvel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

Sokan nem is tudják, hogy a környezetbarát passzívház mennyire közösségi, vidám, barátságos épület. Van, aki még mindig azt gondolja, hogy hazánkban egy passzív házban élni még elérhetetlen álom. Nekik nyújt azonnali, kézzel fogható és átélhető bizonyítékot a Második Passzívház Nyílt Nap, mely a nemzetközi eseménnyel egy időben, ahhoz csatlakozva, kerül megrendezésre.  

A Nemzetközi Passzívház Nyílt Napon az ország több pontján megépült minőségellenőrzött, illetve kivitelezés alatt álló passzívházakat tekinthetnek meg az érdeklődők. A látogatóknak a tulajdonosok mellett a PAOSZ szakemberei mutatják be a házakat, a részvétel díjmentes.
A lakók és a szakemberek örömmel várják azokat az érdeklődőket, akik a jövőben ilyen házat szeretnének építeni, akik érdeklődnek a passzívház technológiája iránt, vagy akik egyszerűen élményt akarnak szerezni arról, milyen érzés is egy olyan házban lenni, ahol mindig friss a levegő, ahol a meleget a jó barátok öröme is fokozza.„Tavaly kicsit hűvösebb volt, amikor a téli szünet után hazaértünk a passzívházunkba. A fűtést úgy oldottuk meg, ahogy a passzívház lakók szokták: meghívtuk a barátainkat egy hatalmas bulira! A jókedv, a tánc, a finom ételek főzése közben a társaság által termelt meleg, a vidám nevetés több fokkal felmelegítette a házat, mely nem csak a hőmérőn, hanem hangulatában is napokig ott maradt velünk.”
Sariri Baffia Enikő, építőmérnök, a passzív házak szakértőjeMagyarország 2010-ben immár másodszor, 7 épülettel, csatlakozik a nemzetközi hálózathoz
.  A hazai 7 épületből 5 minősített passzívház. A világon jelenleg valamivel több, mint 20 000 passzívház található. Ezekből közel  10 %- a minősített épület.

További információ: http://www.passzivhaznap.info/
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5566 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x