Bohókás gumicsizma saját kezűleg
Címlap / Otthon / Bohókás gumicsizma saját kezűleg

Bohókás gumicsizma saját kezűleg

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Akár már Mikulásra is elkészülhet egy ilyen vidám lábbeli, amely stílusos csomagolása lehet a gyerekeknek szánt édességeknek és apró ajándékoknak. Karácsonyi ötletnek sem utolsó, és ha inkább a fa alá szánjuk, akkor még több időnk van beszerezni a hozzávalókat és elkészíteni a megajándékozott ízlése szerint. Készíts vidám gumicsizmát lépésről lépésre a Dremel segítségével. 

A sokoldalú Dremel eszköz segítségével egyedi, a megajándékozott személyiségéhez illő kiegészítőt készíthetsz egy színes, mintás, vidám dekorációval ellátott gumicsizma képében.
Vidám és trendi módja a Mikulás ajándékainak kiosztásában, de önmagában is különleges és praktikus ajándékként szolgálhat. Ráadásul a díszítést később el is távolíthatjuk, anélkül, hogy kárt tennénk a csizmában, így az visszanyeri eredeti állapotát, sőt, akár új dekorációt is készíthetünk rá.

Szükséges eszközök:
  • Dremel 930-as ragasztópisztoly, színtelen és glitteres ragasztórudak (ezüst színű, 7mm)
  • Dremel Versatip™ forrasztópáka, melegfúvó fejjel
  • Mintás gumicsizmák – vagy sima, de világos színű
  • Műszőrme anyag
  • Dekorcsillagok
  • Hőtapadós dekorkövek
  • Színben illő, kiselejtezett nadrág
  • Gyöngyös szegélyanyag
  • Zsinór

Első lépés
Mérd meg, hogy a nadrág szárának melyik része egyezik a gumicsizma szárának felső kerületével, és jelöld be azt egy vonallal. Mérj ki egy 17 cm-es szakaszt az első vonaltól és vágd ki, ez lesz a csizma gallér/mandzsetta része. Vágd el a nadrág másik szárát is ugyanígy.


Második lépés

Fordítsd ki a nadrágszárat, majd ragaszd fel az alsó szárát, körülbelül 1 cm vastagon a Dremel 930-as ragasztópisztollyal és a színtelen ragasztórúddal. A gyöngyös szegélydíszt a nadrágszár alsó részére, belülre ragaszd fel. Majd fordítsd vissza a nadrágszárat és az alsó részének ( tehát a külső felére), körülbelül fél centire a szegélytől, ragaszd fel a dekorszalagot. Helyezd a nadráganyagot a csizma szárára úgy, hogy 1,5 centiméterre kilógjon a csizmaszár tetejéről. Használd az áttetsző ragasztórúddal a ragasztópisztolyt és illeszd az anyagot a csizma belsejébe. Ismételd meg ezt a lépést a másik nadrágszárral is.
 

Harmadik lépés

Húzz egy vonalat a Dremel 930-as ragasztópisztoly segítségével a színtelen ragasztóanyaggal a csizma tetején, majd illessz rá egy 7 cm széles műszőrme darabot, elegyengetve a felső részeket, majd vágd el úgy, hogy a csizma hátsó részénél találkozzanak a szőrme szélei.


Negyedik lépés
Töltsd meg a Dremel ragasztópisztolyt az ezüst színű, glitteres ragasztórúddal és húzz dekoratív vonalakat a szegélyszalag mindkét végére.

 

Ötödik lépés

Használd a Dremel Versatip™ forrasztópákát a legalacsonyabb hőfokon, a melegfúvó fejjel, hogy a hőtapadó dekorköveket felhelyezd a csizma külső részét borító textilre, majd ragaszd közé dekorcsillagokat.


Hatodik lépés
Fejezd be a dekorálást a Dremel 930-as ragasztópisztoly és az ezüst színű, glitteres ragasztórúd segítségével, hogy a csillagok mögé csillámsávokat húzol, mintha hullócsillagok lennének.  Ismételd meg a második csizmán is.
 

Kész darabok


További alternatív lehetőségek:


További információért és ötletekért látogass el a Dremel oldalára >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8026 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x