Tejjel segítenek a szeretet ünnepén
Címlap / Otthon / Tejjel segítenek a szeretet ünnepén

Tejjel segítenek a szeretet ünnepén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

12.000 liter tejet kapott ajándékba 1000 nehéz körülmények között élő nagycsalád.  

A Tetra Pak Hungária Zrt. jelentős mennyiségű, 12.000 liter tejet ajándékozott karácsonyra a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE), összesen 1.000, nehéz körülmények között élő nagycsaládot támogatva ezzel a felajánlással. Az ajándékozás célja, hogy gyerekek és szüleik számára az ünnepekre is biztosítsák egyik legfontosabb alapélelmiszerünket. A vállalat így kívánja teljesebbé tenni a nehezebb körülmények között élő nagycsaládok ünnepét, s felvenni a harcot a gyerekek körében népszerű, ámde igen egészségtelen olcsó, cukros üdítőkkel szemben. Hogy az ajándékozás még nagyobb élményt jelentsen a családoknak, az átadón az X-Faktor népszerű anyukája, Wolf Kati lepte meg a gyerekeket és szüleiket ünnepi hangulatot varázsló dalaival.
 

A NOE 1987-ben azzal a céllal alakult meg, hogy elősegítse az élet és az anyaság tiszteletére nevelést, a házasságért és a jövő generációért érzett felelősséget, a nagycsaládosok sajátos érdekeinek képviseletét, és hogy egymást ismerő és segítő közösségekké szervezze Magyarország nagycsaládjait. A Tetra Pak felajánlásával ezeket a családokat kívánta támogatni.

“Az egyesületnek jelenleg kb. 15.000 tagcsaládja van, ebből Budapesten 1.000 olyan családot ismerünk, akik sajnos az átlagosnál nehezebb körülmények között élnek, s akiknél komoly gondot okoznak az ünnepi kiadások. A ajándékba kapott tejjel ezeket a családokat tudjuk támogatni és megörvendeztetni karácsony előtt” – mondta Székely Hajnalka, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke.

„A tej a családok itala, hiszen nincs még egy olyan innivaló, melyet kisgyermektől a tinédzsereken át felnőttek és idősebbek egyaránt előszeretettel fogyasztanának – mondta Posztós Zsuzsanna, a Tetra Pak Hungária Zrt. marketing vezetője. „Ez nem véletlen, hiszen a tej tartalmazza mindazt a nélkülözhetetlen tápanyagot, ásványi anyagot és vitamint, amely a szervezet és immunrendszerünk egészséges működése szempontjából nélkülözhetetlen. Célunk, hogy ezt az alapvető élelmiszert eljuttassuk azokhoz, akik az átlagosnál nehezebben jutnak hozzá.”

Felajánlásával a cég igyekszik felhívni a figyelmet az egészséges tej fogyasztásának elsőbbségére a cukrozott szénsavas üdítőitalokéval szemben, melyek ma már olcsóbbá váltak alapvető élelmiszereinknél. Ezekkel szemben a tej felbecsülhetetlen szerepet játszik az egészséges táplálkozásban: kalcium és D-vitamin tartalma miatt a tej segíti elő a gyerekek megfelelő csontszerkezetének kialakulását, a felnőttek jó egészségi állapotának megőrzését.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3092 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x