Képességek próbája
Címlap / Otthon / Képességek próbája

Képességek próbája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Az Ability Park idén nagyszabású vetélkedőműsort indít. "A diszkrimináció csökkentésének elősegítése a médián keresztül - Képességek próbája" c. sorozat célja, hogy közelebb hozza a fogyatékossággal kapcsolatos élethelyzetek játékos megtapasztalásának lehetőségét a nagyközönség számára. 

Hitted volna, micsoda akadályt tud képezni egy feléd nyíló ajtó? Próbáld csak meg kinyitni kerekesszékből! Tudod, melyik pénzérménknek sima és melyiknek rücskös a széle? Meg tudod különböztetni a fűszereket az illatuk alapján? És az anyagokat tapintás után? Mert ha vak vagy, nincs más választásod, meg kell tanulnod.Országos vetélkedősorozat indul!

Az Ability Park idén nagyszabású vetélkedőműsort indít. „A diszkrimináció csökkentésének elősegítése a médián keresztül - Képességek próbája” c. sorozat célja, hogy közelebb hozza a fogyatékossággal kapcsolatos élethelyzetek játékos megtapasztalásának lehetőségét a nagyközönség számára.

Egy izgalmas, a fogyatékosok életében naponta meglévő, valós élethelyzetekre épülő vetélkedőt követhetnek nyomon az érdeklődők, melyből több adásból álló televíziós műsor készül.

A vetélkedő résztvevői a televízióval közösen bonyolított és sugárzott elődöntőkbe- és a döntőbe juthatnak, és számos értékes nyereményért játszhatnak, többek között egy 2012-es Paralimpiai utazásért.

Hogyan lehet jelentkezni?
A játékos vetélkedőre a kitöltött jelentkezési lap megküldésével lehet. A jelentkezési lapot a www.abilitypark.hu honlapról lehet letölteni.A jelentkezés feltétele:
egy 1-4 perces valós, vagy kitalált történet alapján készített kisfilm készítése, az alábbi témákból választva:
  • Az akadálymentesítés nálunk az iskolában, vagy a településen
  • Hogyan élnek a fogyatékos emberek a környezetünkben?
  • Hogyan tanulhatnak a fogyatékos gyerekek?
  • Ki a kedvenc fogyatékos ismerősöm, mesehősöm, barátom.

Az elkészült filmet a www.youtube.com oldalra kell feltölteni.

Jelentkezési határidő:
2011. március 15., az info@abilitypark.hu címen.Az Ability Parkról

Az Ability Park komplex esélyegyenlőségi projekt. Képzési és oktatási programjai segítségével egyfelől lefordítja a különböző szakmák (építészet, oktatás, média, informatika) nyelvére a fogyatékos emberek problémáit, és rávilágít arra, hogy a fogyatékos-ügy inkább technikai, mint szociális kérdés. Másfelől foglalkoztatási program is, a látás-, hallás-, mozgássérült, illetve értelmi fogyatékos és autista animátorok alkalmazásával ugyanis jelentős szerepet vállal a fogyatékos emberek munkahelyi rehabilitációjában. Végül pedig egyfajta turisztikai látványosság is, amely az állandó helyszínek (vaklabirintus, kerekes-székes labirintus, jel-tér, csodaváros) és egyéb logikai-ügyességi játékok, illetve műhelyek és információs szolgáltatások segítségével tartalmas és örömteli élményt nyújt mindenkinek, aki játszani és szórakozni szeretne, vagy épp próbára akarja tenni képességeit.

A TÁMOP 5.5.4/B-09/1-2009-0015 "Képességek próbája" c. projekt az EU támogatásával, az ESZA társfinanszírozásával valósul meg.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3735 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x