4000 virágpalánta az édesanyákért
Címlap / Otthon / 4000 virágpalánta az édesanyákért

4000 virágpalánta az édesanyákért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Anyák napja alkalmából a Corvin Bevásárlóközpont ad otthont a Szeretem az Anyukámat! elnevezésű, rendhagyó kezdeményezésnek, amelynek keretében egy virágpalánta elültetésével nem csak az Édesanyák iránti szeretetüket mutathatják meg a résztvevők, hanem egy, az anyákat felkaroló egyesületet is támogatnak.  

Négy egyesület, az Anyaoltalmazó, a Gólyahír, a JÓL-LÉT és a LEA számára a helyszínen bemutatkozási lehetőséget biztosít a Corvin, annak érdekében, hogy minél szélesebb körben ismerhessék meg az érdeklődők a tevékenységüket. Közülük egy fogja megnyerni a virágonként 200 Ft-okból összegyűlt adományt.

Magyarországon május első vasárnapján ünnepeljük az Édesanyákat. Ebből az alkalomból a Corvin – a Szeretem az anyukámat! Facebook oldal kezdeményezésére – rendhagyó, nagyszabású rendezvénnyel készül. Április 29-én, pénteken 14 órától a Facebook oldal rajongói – hírességek közreműködésével – 4000 virágpalántából kirakják a „Szeretem az anyukámat!” feliratot a bevásárlóközpont tetőteraszán. A programhoz bárki csatlakozhat, akár előzetesen a  Facebook oldalon, akár a helyszínen.

A kezdeményezés mellé állt és egy-egy virágot elültet nagykövetként Jaksity Kata, Farkasházy Réka, Győrfi Pál és Vásáry André. Mintegy 4000 virágpalántát fognak elültetni a programot támogató sztárnagykövetek és a programmal szimpatizálók segítségével a Corvin Bevásárlóközpont tetőteraszán. A résztvevők egy-egy virágpalántát 200 Ft-ért vásárolhatnak meg, a befolyt összeg pedig adományként egy olyan civil szervezethez kerül, amely az édesanyákat és a gyermekeket védi. Négy civil szervezet – az Anyaoltalmazó, a Gólyahír, a JÓL-LÉT és a LEA – kap lehetőséget arra, hogy bemutatkozzon a rendezvényen, s közülük a „Szeretem az anyukámat” Facebook oldal rajongói szavazással döntik el, hogy melyik szervezet kapja az összegyűlt adományt. A szavazás április 28. (csütörtök) 18 óráig tart.

 „A Corvin Bevásárlóközpont számára nem volt kérdés, hogy ily módon ünnepelje meg az Édesanyákat, hiszen egyszerre fejezhetjük ki az irántuk érzett szeretetünket és támogathatunk másokat is, hogy esélyt kapjanak Anyaként és esélyt adhassanak gyermekeiknek a világban.”– mondta el az esemény kapcsán Nagy Éva, a bevásárlóközpont igazgatónője.

A rendezvény időpontja: 2011. április 29. (péntek) 14:30
A rendezvény helyszíne: Corvin Bevásárlóközpont, tetőterasz

Cím: 1083 Budapest, Futó utca 37-45.

Kép: piqs.de Tina 46: ein Feuerwerk des Frühlings
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5330 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x