Tudatos Vásárlók Áruháza nyílik
Címlap / Otthon / Tudatos Vásárlók Áruháza nyílik

Tudatos Vásárlók Áruháza nyílik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Május 10-én 18 órakor nyílik a Tudatos Vásárlók Áruháza, a Tudatos vásárlók Egyesületének kiállítása. A Tudatos Vásárlók Egyesülete új megfogalmazásban, új köntösben mutatja be a fenntartható, környezetbarát életmód-megoldásokat. 

A Cellux Csoport, a Kétfarkú Kutya Párt és az 1000% művészei által berendezett áruház első látásra a nagy szupermarketek hangulatára emlékeztet, ám a bejáratnál felvett fogyasztáscsökkentő szemüvegen át mégis egy új fogyasztói kultúra horizontja rajzolódik ki a látogatók előtt. A Tudatos Vásárlók Áruháza egyszerre tart görbe tükröt a fogyasztási szokásaink elé, és mutat fel megoldási javaslatokat. Miközben a szókimondó és markáns üzenetet hordozó tárgyak, installációk szembe állítanak fogyasztási szokásainkkal vagy épp a minket bombázó reklámok hamis világával, a különböző áruházi osztályok portékáit egy környezetbarát háztartás kellékei adják. Találunk itt megoldást a vízfogyasztás csökkentésére, de bemutatkoznak olyan furaságok is, mint a vízzel hajtott fürdőszobai rádió.


Az Áruház elsősorban a környezettudatos, hétköznapi és mindenki számára elérhető praktikákra, megoldásokra hívja fel a figyelmet. Arra, hogy személyes, otthoni környezetünkben is nagyon sokat tehetünk a fenntarthatóságért.

Kiállítás kezdő és haladó környezetbarátoknak!

Helyszín: Budapest, VII., Király utca 13., Gozsdu udvar
Időpont: 2011. május 10. 18 óra

A megnyitó programja:

18,00 – köszöntő: Horváth Gergő projektvezető, Tudatos Vásárlók Egyesülete.
18,10 – megnyitó, tárlatvezetés: Frazon Zsófia etnográfus, Néprajzi Múzeum.
18,30 – bio Fair Trade kóstoló.

Zene: Posztérzelmi Ragadozók – újrahasznosított improvizáció.

A kiállítást a Tudatos Vásárlók Egyesülete KMOP 2008 – 3.3.4/A „A fogyasztók támogatása és motiválása a fenntarthatóbb életmódért” című pályázata keretén belül valósítja meg.

Kép: piqs.de: lies.image - Alimenti in Verona
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4192 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x