Kerti giccsek - ti küldtétek
Címlap / Otthon / Kerti giccsek - ti küldtétek

Kerti giccsek - ti küldtétek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A giccs iránti rajongás a kertekben is töretlen, ízléstelenségük ellenére - vagy talán pont azért? - hódítanak a kerti törpék, műanyag madarak, nyuszik, cicák és kis barátaik, hogy a nyári Mikulásokról, Télapókról és soha el nem olvadó hóemberekről már ne is beszéljünk. 

Ahogy a beküldött fotókból is kiderült, a magyar szereti a kertjét telezsúfolni cukinak vagy éppen viccesnek hitt műanyag szobrocskákkal, állatkákkal és társaikkal, így jónéhány helyen megtalálhatók a kerti törpék számos mutációban (kis ásóval vagy éppen rúzsos szájjal, a lehetőségek szinte végtelenek), hanem az őzikék, szarvasok, cicák, kutyusok, békák, kacsák a nyári Mikulásokig bezárólag.

3 nyertesünk Paksa Lajosné, Imrei Kati és Csuzdi Krisztina voltak – ezúton is köszönjük minden kedves olvasónknak a fotókat!

Első nyertesünk, Paksa Lajosné gyűjtése volt
az egyik kedvencünk, az alvajáró törpike

3. nyertesünk, Csuzdi Krisztina elárasztott minket pazar giccsfotókkal, ezt a kavalkádot is ő vette észre:


Kicsit meglepődve láttuk, hogy a nehezen érkező, várva várt tavasz ellenére a Mikulások továbbra is kedvelt ékei a kerteknek, és jól megférnek a többiekkel:

Izsó Tünde képe

A giccs a fákat sem kíméli – Imrei Kati, 2. nyertesünk gyűjtéséből:


Több olyan képet is kaptunk, amelyek elárulják, hogy a kerti törpéknek és társaiknak bizony nemcsak a kertben jut hely! A giccs betévedt a házba is, sőt, igen jól érzi ott magát:

Simon László képe

Tetszett a cikk? Megnéznéd a többi giccsfotót is? Lájkold, és csatlakozz a Harmonet Facebook csoporthoz – további játékok is várhatók a naponta frissülő tartalmak mellett!

Leadképünket Pőcze Norbert készítette.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5053 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x