Pont a fele elég! - Bőröndöd úgyis megtelik!
Címlap / Otthon / Pont a fele elég! - Bőröndöd úgyis megtelik!

Pont a fele elég! - Bőröndöd úgyis megtelik!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

Minden nő tudja, mekkora fejtörést is okoz a nyaralást megelőző napokban, hogy mit vigyen magával. Majd a káosz közepette hajlamosak vagyunk a teljes ruhatárunkat bepakolni, hazaérve pedig rájövünk, hogy a felét nem is viseltük. Kövesd az alábbi 6 lépést, így elkerülheted a felesleges cipekedést!  

1.    Tájékozódj!


Mindenekelőtt alaposan térképezd fel a nyaralóhelyet, szerezz információt a környéken lévő szórakozási lehetőségekről, böngész az ott készült fényképek között. Fontos, hogy tisztában legyél azzal is, milyen időt jósolnak a tervezett időpontra, így tudni fogod majd, hogy  nagyjából milyen ruhákat pakolj.
 

2.    Tervezz!


Alaposan gondold át, mi mindenre lehet szükséged a nyaralás során - hasznos lehet, ha készítesz egy listát. Ami hiányzik, szerezd be, de vigyázz, ne vásárolj feleslegesen. Útitársaddal beszéljétek meg, hogy merrefelé fogtok mászkálni, kirándulni, melyik klubban fogtok szórakozni, hol fogtok vacsorázni.

3.    Alapdarabok


Ha nyaralásra kerül a sor, a legfontosabb kellék természtesen a fürdőruhád. Ez az a darab, amiből készíts be minél többet, persze az összest ne pakold be! Elengedhetetlen egy jó minőségű naptej, illetve, ha jó időt jeleztek, szedj össze néhány lenge ruhát, amiben nem fog rólad folyni a víz a nagy kánikulában sem. A kiegészítőkkel is csínján bánj, ha már kiválasztottad a ruháid, mindegyikhez csak egyet párosíts. Ha merészebb vagy, bevállalhatsz egy kalapot is, amellett, hogy hasznos, biztos, hogy utánad fordulnak majd.


4.    A szekrény előtt


Vedd ki azokat a ruhákat, amiket mindenképpen magaddal szeretnél vinni, majd ha mindent kiválasztottál, tegyél vissza pár darabot belőle, ezzel is helyet spórolhatsz a bőröndödben. Ha végképp nem tudsz mit visszatenni, kérd meg a párod vagy a barátnőd, ők biztosan segítenek majd, hogy mi az, ami még felesleges. Jó idő esetén, egy-egy melegebb darab több, mint elegendő lesz.

5.    Pipere


Ha vízpartra készülsz, nem kell sok helyet hagynod a sminkkészletednek, hiszen a napozáshoz, pancsoláshoz semmi ilyesmire nem lesz szükséged. Az ebédhez, illetve az esti sétákhoz, bulikhoz, pedig bőven elég a szemceruzád, szempillaspirálod és a szájfényed.

 
 

6.    Ellenőrizz!


Mikor úgy érzed, mindent bepakoltál, szánj időt arra, hogy ellenőrizd, hogy minden benne van-e a bőröndödben, amit vinni szeretnél. Ilyenkor vedd elő újra a listádat és pipálj!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9473 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x