Mi hiányzik még a kerti partihoz? Aukciós körkép
Címlap / Otthon / Mi hiányzik még a kerti partihoz? Aukciós körkép

Mi hiányzik még a kerti partihoz? Aukciós körkép

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-30

A kerti bulik a legolcsóbb és legegyszerűbb alternatívát jelentik a pihenésre és kikapcsolódásra. Szétnéztünk az aukciós házban, manapság mi a menő a kertben, és mivel dobhatjuk fel a hangulatot, a közös főzőcskézésen és iszogatáson túl, persze. 

Hintaágyak, fotelek és társaik
A kerti ülőalkalmatosságok kiválogatásánál vehetjük lazára a figurát, nem szükséges, hogy a garnitúra kizárólag összeillő bútordarabokból álljon, vegyíthetjük a stílusokat és az egyes darabokat egyaránt. Nyugodtan választhatunk például egy ilyen különleges darabot a már meglévők mellé:


Többfunkciós grill sótégla
Ökotudatos házigazdáknak remek választás néhány darab sótégla, amin állítólag még grillezni is lehet, sőt, sózni sem kell. Ha pedig megsült a hús, csak letakarítjuk, mécsest állítunk mögé és megoldottuk az esti világítást is.Kerti dekor

A kertitörpékkel csak óvatosan! Már egyetlen darab a kertünkben is árulkodik arról, hogy nem vetjük meg a giccset és ízlésünk finoman szólva sem a sznobok színvonalán lebeg. Ha viszont erre teszünk magasról, érdemes beszereznünk például egy ilyen pipázó sünt, akár párban. Pszichedelikus élményekre nyitott vendégeinknek feledhetetlen perceket szerezhetünk vele az est fénypontjaként.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3653 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x