Ki lesz 2011 legzöldebb pedagógusa?
Címlap / Otthon / Ki lesz 2011 legzöldebb pedagógusa?

Ki lesz 2011 legzöldebb pedagógusa?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

A Magyarországi Tengerecki Központ 2011-ben ismét meghirdeti "A Legzöldebb Pedagógus" versenyt: azt a mindenre elszánt "zöld pedagógust" keresik, aki megmutatja, hogy 2011-ben melyik volt a legjobb természetismereti játéka, kísérlete, megfigyelése, melyet óvodás vagy kisiskolás korú gyerekeknek (3-10 éveseknek) tanított. 

A versenyre 2011. szeptember 5-től 23-ig nevezhetnek azok a gyakorló pedagógusok - óvónők, tanítónők, gyógypedagógusok -, akik elkötelezettek a természetismeret iránt.

Az indulók két fordulóban mérettetnek meg, s munkájukat idén már szakmai zsüri is díjazza. Így 2011-ben két „Legzöldebb pedagógus” díj kerül átadásra.


A szakmai és közönségdíj első helyezettje egy-egy 250.000 Ft értékű Tehetségtérképet nyerhet.
A második díj egy szakmai nap a Pek-tornán és a Természettudományi múzeumban, illetve a Diridongó együttes Óvjuk meg a Földet! Című műsora.

A harmadik díjként a Koroknai Portára vagy a Budapesti Bókai kertbe látogathat el egy-egy csoport vagy osztály.

A versenyen számos különdíj is gazdára talál majd, például a Magyar Természettudományi Múzeum tárlatvezetéssel egybekötött családi belépője, de a szavazók között is értékes nyereményeket sorsolnak majd ki.

A versenyzők a www.tengerecki.hu oldalon mutatkoznak be, ismertetik játékötletüket, és szavazni is itt lehet rájuk 2011. szeptember 12. és október 9. között.
A Tengerecki  portál elsősorban azoknak a szülőknek és pedagógusoknak szól, akik örömmel ismertetnék meg az óvodás vagy kisiskolás gyermekeket a környezettel, a természettel. Célja, hogy segítséget nyújtson abban, hogy a szülők és a pedagógusok a gyermekekkel együtt, közösen fedezzék fel a környező világot.Céljának elérése érdekében 2011 szeptemberétől Vácon, Kozármislenyen, Pécsen és Szegeden is indít Tengerecki szakköröket.


Képek: www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2612 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x