Lea Leányanya-otthon
Címlap / Otthon / Lea Leányanya-otthon

Lea Leányanya-otthon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-09

Megosztom Veletek örömöm, hogy a Lea Leányanya-otthon születő-félben van! Mindenfelől segítő erők támogatják, pontról-pontra, lépésről-lépésre jut előrébb, vajúdása intenzív és gyönyörű. És nehéz.  

Megosztom Veletek örömöm, hogy a Lea Leányanya-otthon születő-félben van! Mindenfelől segítő erők támogatják, pontról-pontra, lépésről-lépésre jut előrébb, vajúdása intenzív és gyönyörű. És nehéz. Nehéz benne lenni, vele lenni, rendkívüli önfeladást, teljes figyelmet és odaadást kíván. Ez ilyen idő. Mindezt egy percig sem sajnálom, csak sikerüljön!

Sajnos teljesen háborítatlannak nem nevezhetném születését, itt is fölléptek – előre nem látható – siettető tényezők. A múlt héten az Országgyűlés megszavazta, hogy 2005-ben az állam semmilyen újonnan alakult szociális intézmény működését nem finanszírozza. (Végül is itt lehet spórolni: hajléktalan, fogyatékos, kiskorú vagy halmozottan hátrányos helyzetűektől nemigen várható, hogy követelésekkel lépnek föl.) Akárhogy is, a döntés megszületett.

Ezért a működési engedélyt még ebben az évben meg kellene szerezni. Ez több hegynyi – de inkább hegységnyi – bürokratikus papírhalom átrágását, gyártását teszi szükségessé, még több jogszabály és rendelkezés ismeretében. Szép ez a munka, amely most zajlik. Többen is dolgoznak szinte éjt nappallá téve velem, még többen néhány speciális ügy mentén. Hála értük! Nélkülük egy tapodtat sem haladtam volna. Meg kell mondjam, hogy mélyen meg vagyok hatva attól, hogy hányan és hányféleképpen segítenek. És nem csak ismerősök, barátok, vagy eddig is szociális területen dolgozók! A hivatalok is! Gyerek-jólétisek, családgondozók, gyámügyesek, politikusok! A joghézagok, a pénz visszatartása, a vízfej óriási nehézkessége azonban még így is kétségessé teszi, hogy meg lehet-e teremteni ezt a – reményeim szerint sok fiatal lány, anya, család, vagy akár a közsorsát fordító – álmot.

Olyan dologban szeretném a segítségeteket kérni, amelyikben mindannyian szinte egyformán kompetensek vagyunk.

Az engedélyeztetéshez többek közt a ház teljes berendezett fölszereltsége is szükséges. Ebbe beletartozik a 8 poroltókészülék, a füstérzékelők, 20 kiságy, egy komplett konyha és még néhány dolog. Aztán sok pénz kellene, mert ez meghaladja az aktuális családi beruházó-képességet. A munka nem számít, de határidőre ezeknek meg kell lenni, hisz ez is a követelmények közé tartozik.
Valahogy így állunk. Sok bíztatás, minisztériumok (elvi) támogatása, sok civil szervezet együttműködése szól már mellettünk. Nem merlek Benneteket egy ilyen körlevélben hosszan lefoglalni, de szívesen megírnám annak, akit érdekel, hogy kik vannak már biztosan mellettünk. Büszkék lennétek rá, illusztris társaság!

Az ügy jó híranyag lehetne: csecsemőgyilkosságok megelőzéséről, kitaszított terhes tinédzserlányok befogadásáról van itt szó. Jó lenne megtalálni a megmentőt. Céget, bankot, akik a sürgős indulást finanszíroznák. Néhány millió kellene.

Már jelentkezett az első 14 éves lány, 20 hetes várandósan – szerencsére neki megoldódott a helyzete. Jelentkezett az első örökbefogadó pár, aki szeretne kisbabát, mert már minden mást kipróbáltak. Jelentkezett az első gyermekotthon, ahol alig várják, hogy megnyissunk; és a ház első ajándéka is megvan: egy vasaló. Jelentkeztek sokan munkatársnak és sokan támogatónak is. De ma még nem látjuk, kaphatunk-e engedélyt, milyen fejkvótával finanszírozhatnak. Talán Göncz Kinga miniszter asszony segítségével minta-intézményként is működhetünk. Szép remény lenne!! De az engedélyt nem kaphatjuk meg a három aknás mosogató, tejkonyha, vízminta és sok előírás nélkül, hiába vár még a fölszerelt ház. Hát most ennyit.

Ha tehát tudjátok az ügyet valahogy közvetíteni szponzorálásra hajlamos cégek felé, nagyon kérlek Benneteket, tegyétek!

Lehet, hogy ezen múlik most minden!
Tudod: Leányanya
Lea születőfélben van....bábáskodnál mellette? Nehogy abortusz legyen...

Barátsággal:
Domján Kati
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3313 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x