Esküvő Halloween napján: bizarr vagy szép?
Címlap / Otthon / Esküvő Halloween napján: bizarr vagy szép?

Esküvő Halloween napján: bizarr vagy szép?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

Miért ne eshetne a hagyományosan bizarr, szellemes kellékekkel ünnepelt Halloween-napra az esküvő? Ha már így alakult, milyen díszítést, ruhát, tortát válasszunk, ha stílszerűek akarunk lenni? Tévedés azt hinni, hogy az ilyenkor tartott esküvő csakis morbid lehet - a kulcs az ízlésesen összeválogatott kellékekben és kiegészítőkben rejlik. 

Halloween szimbóluma hosszú évszázadok óta a kivájt töklámpás, az ún. Jack-lámpa, amely eredetileg kettős célt szolgált: egyrészt távol tartotta a gonosz szellemeket, másrészt pedig így világítottak a halottak szellemeinek, hogy azok hazatalálhassanak.
Ha ebből indulunk ki, akkor talán nem a legromantikusabb Halloween napján, azaz október 31-én tartani az esküvőt. Idén ez a nap hétfőre esik, így nagy valószínűséggel kevés esküvőt szerveznek erre a napra. 


Nézzünk bele egy ilyen esküvőbe, hogy is öltözik a menyasszony. Vérvörös, vagy fekete-fehér ruhába, ha bizarr megjelenésre vágyik. Ha a hagyományos ruha híve, akkor marad a fehér ruhában és a koszorús lányok narancssárga ruhát öltenek.

 

Az asztalok, a környezet dekorációja lehet pókhálós, denevérekkel, szellemekkel, boszorkányokkal tűzdelt
, de lehet töklámpásokkal narancs-barna hangulatú. Ez utóbbi olyan melegséget áraszt, mintha nyár lenne.
      


A vendégeknek járó köszönetajándékokra gondolva pókhálós süteményeket, szellemes muffinokat képzelek el, de többségünk inkább kerámia töklámpásoknak jobban örülne.

És nézzük a menüt:
Cékla leves, Bélszín angolosan sütőtökkel, Jack muffin málnaszósszal.

Vagy: Sütőtök krémleves pirított mandulával, Vörösboros bélszín tokány kacsamájjal, Tökös-mákos rétes.

Az esküvői torta is lehet kicsit bizarr, aki úgy jobban szereti, az ízén mi sem változtat, hisz itt csak a külső dekorációról van szó. Íme két lehetőség:Esküvői tanácsadás és lebonyolítás: www.jegsziv.hu/mappa/eskuvoitanacsadas.pdf

Sebeők Sarolta
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4278 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x