Légy te a leggyönyörűbb menyasszony!
Címlap / Otthon / Légy te a leggyönyörűbb menyasszony!

Légy te a leggyönyörűbb menyasszony!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Ugye te is Hercegnő szeretnél lenni életed egyik legszebb napján, ahogyan már kislányként megálmodtad? 2012-ben légy te az álom menyasszony! 

Éppen a tökéletes ruhát, cipőt, kiegészítőket keresed a nagy napra? De, nem tudod milyen ruhát, stílust, színt válassz?  Az Eklektika Szalon egy igazi esküvői meseország, minden leendő ara álma, aki élete legszebb napjára készül. Mert nemcsak az ország egyik legszebb és legnagyobb kínálattal rendelkező menyasszonyi szalonja, de személyre szabott tanácsadással is segítik a tökéletes esküvői ruha kiválasztását.


2012-ben a Szalon csupa új irányvonallal várja a házasodni kívánó hölgyeket. Az üzletbe lépve ámulatba ejt az ízléses enteriőr, a közel 200 m2-esre kibővített, galériás szalon, ahol minden menyasszony a legmagasabb szintű kiszolgálásban részesül. Ebben a szalonban debütál a 2012-es év egyik legnagyobb újdonsága, a spanyol JP Jesus Peiro márka, mely letisztult eleganciájával ejt rabul, igazi hercegnői ruhákkal.

Magyarországon kizárólag itt található meg a világhírű angol divattervező, Ian Stuart legújabb kollekciója, a „Killer Queen”. A zseniális tervező szenvedélye a ruhák mellett a zene és a színház, ez teljes mértékben visszaköszön ezekben a csodálatos modellekben. Eklektikus, de rendkívül nőies ruhákról van szó, melyeket egyszerűen látni kell! Tiszta szívvel ajánljuk mindenkinek, aki valami igazán egyedi, különleges modellben szeretné kimondani az „igen”-t párjának.

Természetesen továbbra is megtalálhatóak az üzlet nevével szorosan összekapcsolódó belga Linea Raffaelli modellek. Immár 6. éve töretlen ezeknek a romantikus, de mégis extravagáns költeményeknek a sikere a magyar menyasszonyok körében is. A 2012. évi kollekció pedig minden eddiginél egyedibb, divatosabb. Ezek között a ruhák között azok a menyasszonyok is megtalálják az álomruhát, akik nem a hagyományos fehér színben szeretnének  férjhez menni.


Az Eklektika Kft. a kizárólagos magyarországi forgalmazója a Ronald Joyce, MGNY, valamint Victoria Jane kollekcióknak, ezekből a mutatós, hagyományos eleganciát képviselő modellekből itt található a legbővebb választék.


A Szalon filozófiája szerint a menyasszonyok náluk tetőtől – talpig esküvői pompába öltözhetnek. Így a mesés esküvői és alkalmi választék a cipők, a változatos kiegészítők, fátylak, táskák és fejdíszek, mely apró dolgok összehangolásában is remek érzékekkel megáldott segítséget kaphatunk a Szalon munkatársaitól. Hiszen a nagy napon, a részletekre talán még jobban is kell figyelni! Ebben is tökéletes partner az Eklektika Szalon.


A tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető üzlet, mely a VI. kerületben az Izabella és Podmaniczky utca sarkán található, már messziről felismerhető elegáns és hatalmas kirakatairól. A különleges esküvői ruhákba öltöztetett babák már messziről is egy elegáns birodalmat rejtenek a háttérben.


Az Eklektika Szalonba ellátogatni egy felemelő utazás, kötelező élmény minden menyasszonynak, nagy alkalomra készülő hölgynek, mert mindent, mit a hely rejt, a női szemnek látnia kell…
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 5321 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x