Saját szülésznő a nap 24 órájában?
Címlap / Otthon / Saját szülésznő a nap 24 órájában?

Saját szülésznő a nap 24 órájában?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Milyen jó is lenne, ha a várandósság bármely percében feltehetnénk azt a rengeteg kérdést, ami megfogalmazódik bennünk a 9 hónap alatt, vagy a szülést követő első időszakban. Ha saját, külön bejáratú szülésznőnk nem is lehet, de a Kérdezd a szülésznőt! című könyvből választ kapunk a legtöbb kérdésünkre. 

Csökkenti-e a dohányzás a teherbe esés esélyét? Túl késő-e 37 évesen gyereket tervezni? Miért vetéltem el és mit tehetünk? Mit jelent az IVF? Mikor kell először terhesgondozásra menni? Miért viszket annyira a hasam? Mire valók a terhességi vér- és ultrahangvizsgálatok? Mit ehetek terhesen? Milyen mozgásformát válasszak? Befolyásolja-e a túlsúly a terhességemet? Viselhetek-e magassarkút és köldökpiercinget? Hogyan hat az epidurális érzéstelenítés? Nem akarok hagyományos úton szülni, választhatom-e a császármetszést? Tényleg rám mosolygott az újszülött babám? Segít-e a szoptatás gyorsabban fogyni? Hogyan alakíthatjuk ki leggyorsabban az ideális napirendet a babával? Veszélyesek-e a háziállatok az újszülöttre?

Megannyi kérdés a várandósság közben, a szüléssel és az új, közös élettel kapcsolatban. A terhesség és a szülés során a nők leginkább tapasztalt szakorvosra, szülésznőre vagy védőnőre bízzák magukat, tőlük várnak tanácsot és támogatást, erre manapság azonban egyre kevesebb idő jut. Nem csoda, hogy a személyre szabott tanácsadás rövidsége miatt, valamint az interneten elérhető információk és a barátnőktől, családtagoktól hallott tippek áradatában elbizonytalanodnak a családalapítást tervező vagy babát váró párok.A kötet több száz valós, szülésznőkhöz intézett kérdést tartalmaz
, méghozzá gondosan kiválogatva azokat, amelyeket a leggyakrabban tesznek fel a várandós anyák, apák, nagyszülők, családok és barátok, természetesen a kérdésekre adott korszerű, megbízható információkat tartalmazó válaszokkal. Minden benne van, amit tudnunk kell a fogamzástól az új baba életének első hetéig. A Kérdezd a szülésznőt! több mint egy könyv, személyes szülésznői tanácsadó az egész családnak, beleértve természetesen a papákat is - olyan, mintha a szülésznőnk a nap 24 órájában rendelkezésünkre állna.

Catharine Parker-Littler: Kérdezd a szülésznőt! – Bölcs, pontos és őszinte válaszok a terhességgel és szüléssel kapcsolatos minden kérdésre


M-érték Kiadó
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2406 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x