Pihentető otthonok, relaxáló enteriőrök
Címlap / Otthon / Pihentető otthonok, relaxáló enteriőrök

Pihentető otthonok, relaxáló enteriőrök

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Januárban nem sok kedvünk van kimozdulni a lakásból, szívesebben kuckózunk be otthonunk kedves zugába olvasgatni, tévézni, lustálkodni. Alakítsuk a berendezést is ehhez, szolgálja minden a kényelmet és a pihenést! 

A semleges tónusok: barnák, szürkék és a fehér egyáltalán nem lehangolóak, ellenkezőleg, hívogató, nyugalmat árasztó hatást keltenek. A zöld növények és a természetes anyagokból készült kiegészítők élettelivé teszik az összhatást.Tévhit, hogy a fehér unalmas!
Csupán a megfelelő kiegészítőket kell hozzá megtalálnunk és már kész is az ideális vendégfogadó terület, vagy éppen a nagy családi lustálkodások színhelye4


Nem kell régies parasztházban élnünk ahhoz, hogy egy-két rusztikus kiegészítő jól érvényesüljön a lakásunkban. Egy-egy különleges, időtlenséget sugalló darab nemcsak az otthonunk dísze, de segít az elmélyülésre, befelé fordulásra alkalmas környezet megteremtésében.


Bár a narancssárga erőteljes, élénkítő szín, ha csak egy-egy falszakaszon, illetve kiegészítőkön használjuk, nem lövünk túl a célon. Kellemesen meleg hangulatot teremt és még a libidót is jótékonyan befolyásolja!


Ha éppen nem maradt túl sok pénzünk az ünnepek után, a lakástextilek megváltoztatása mindig hatékony megoldás. Egy-két új párna az ülőgarnitúrára vagy egy új, puha szőnyeg újjávarázsolja a helyiséget.


Képek:
photostock / FreeDigitalPhotos
kangshutters / FreeDigitalPhotos
Stuart Milest / FreeDigitalPhotos
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4306 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x