Szutyoksárik és Szutyokmarcik
Címlap / Otthon / Szutyoksárik és Szutyokmarcik

Szutyoksárik és Szutyokmarcik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Mulatságos és szórakoztató fotópályázatot indít útjára a Pozsonyi Pagony Kiadó "Szutyoksárik és Szutyokmarcik" címmel január 12 - február 2. között. A versenyt a Szutyoksári című könyv ihlette, melynek főhőse villámsebesen lesz szutykos, piszkos bármilyen körülmények között. A Pagony most megpróbálja megtalálni azt a kisfiút, kislányt, aki még Szutyoksárinál is profibban műveli a maszatolást! 

Szutyoksárik és Szutyokmarcik címmel szórakoztató fotópályázatot hirdet a Pozsonyi Pagony Kiadó, a frissen megjelent Szutyoksári című könyvéhez kapcsolódva. A lelkes pályázóknak nincs más dolga, mint megkeresni a tavalyi év legviccesebben szutykos, piszkos és maszatos fotóját a család kisebb tagjairól és feltölteni a kiadó honlapján létrehozott galériába, a www.pagony.hu/szutyoksari-fotopalyazat aloldalra, 2012. január 12 – február 2. között.

A 2011-es év lezárult, itt az alkalom, hogy nosztalgiázzunk kicsit, elővegyük a fiókban titokban  megbújó családi fotókat, melyek egyszerre szórakoztatják és nevetésre ingerlik a teljes rokonságot, valamint a baráti kört. A Pagony most ezekre a rejtett kincsekre kíváncsi: mindenki megmutathatja, milyen egy hamisítatlan születésnapi tortamaszatolásait, önfeledt homokozói sarazás vagy éppen az év végi családi összejövetelek adta közös habzsolás.
  
Szutyoksáriról, aki a fotópályázatot ihlette
Hogy miért pont Szutyoksári? Mert nála eredetibb, szórakoztatóbb csínytevőt még nem hordott hátán a Föld. Pillanatok alatt képes festékkel összekenni magát, levágatni kopaszra a haját és mosóporhabbal elárasztani az egész utcát. Anne M. G. Schmidt és Fiep Westendorp: Szutyoksári című könyve kivételes olvasmányt kínál az egész családnak - kacag rajta a legkisebb és jót mulat a dédi is.
 


A fotópályázat feltételei egyszerűek:
  • a fénykép szereplője/szereplői legyenek 14 év alattiak, és legalább annyira szutykosak és piszkosak, mint Szutyoksári,
  • egy szülő legfeljebb három fényképpel pályázhat,
  • a fotókat 2012. január 12. és február 2. között várjuk,
  • a kiválasztott fotót a Pozsonyi Pagony Kiadó honlapján létrehozott galériába www.pagony.hu/szutyoksari-fotopalyazat aloldalra lehet feltölteni!

A feltöltött képek közül a Pagony csapata választja ki a legviccesebbet, legeredetibbet, a nyeremény pedig egy-egy Pagony könyvutalvány.

És a ráadás: „szutykos” családi program és díjátadó
A Szutyoksárik és Szutyokmarcik elnevezésű pályázat megkoronázásaként február 4-én, szombaton, délelőtt 11 órától a Pozsonyi Pagony izgalmas és mozgalmas programra invitálja a családokat a Sárkányos Könyvtárba. Kézműveskedés, a Szutyoksári című könyv bemutatója, a fotópályázatra feltöltött képekből készített montázs, maszatolás, a kötetből válogatott mesék felolvasása, és sok egyéb várja az érdeklődőket.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2277 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x