Tavaszi megújulás Aura Somával
Címlap / Otthon / Tavaszi megújulás Aura Somával

Tavaszi megújulás Aura Somával

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

A fakó téli hónapok után színekre vágyunk. Mozgásra, frissességre, vitaminokra, napsütésre, levegőre - megújulásra. A magenta és a zöld színpárosítással mintha a kert költözne be a falak közé a lakásba. Ez a színkombináció hatékonyan támogatja a tavasszal időszerű újrakezdést is. 

Az Aura Somában ennek a színösszetételnek a 46-os számú üveg, a „Vándor” felel meg.


Ha valaki ezt az üveget választja, többek között azt tükrözheti, hogy az illető megújulásra vágyik, vagy lehetséges, hogy olyan helyzetben van, amiből tovább kellene menni. Rengeteg szeretettel kapcsolatos téma lehet jelen az életében. Jelentheti azt, hogy adjon teret egy új szerelemnek, de azt is, hogy szívének van szüksége a gyógyításra. Az üveg színeiben rejtve ott van a kék, ami az elengedés színe, de a békéé is.
Gyakran választják ezt az üveget azok, akik egy váláson, szerelmi válságon estek át, vagy életük új szakasza kezdődik éppen.
Ahhoz, hogy az újrakezdés megtörténhessen, elengedésre van szükség, olyannak kellene lenni, mint a vándor, aki nem visz magával túl sok holmit, nem kötődik, ha eljön az idő, továbbáll.

A ZÖLD a természet, a megújulás, a szív energiája. A tavasz, a kikelet, a növekedés színe. Hozzá tartozik az egyensúly, a harmónia, a béke, a szabadság, a türelem, amikor teret adunk valaminek, hogy kibontakozhasson. A gyógyítást, az igazságot és a döntést is szimbolizálja.
 
A szivárvány utolsó színeként a lila a lezárást, befejezést tükrözi, de mielőtt ismét vörösbe menne át a folyamat, a kettő között megjelenik a MAGENTA, ami az új kezdetet jelöli, és a(z isteni) szeretet témái tartoznak hozzá.

A „Vándor” tehát teret ad valami újnak, mutathatja, hogy mondjunk igent valamilyen új lehetőségre, ne ragaszkodjunk olyan dolgokhoz, melyek már nem szolgálják fejlődésünket.  Nézzünk magunkba, figyeljünk érzéseinkre, mi az, amire a szívünk vágyik az adott lehetőségek közül, majd induljunk el azon az úton, ami mellett döntöttünk. Ebben a folyamatban találjuk meg az örömet az élet apró dolgait illetően, legyünk türelmesek magunkkal szemben, s így kezdjünk újra a szeretetért.

A zöld/magenta színkombináció minden helyiségben használható, ahol üdeséget szeretnénk elérni. Az egész lakásban, nagy felületen alkalmazva azonban harsánynak tűnhet, de fehérrel kombinálva kitűnő eszköz arra, hogy a szobába frissességet hozzunk, élettel töltsük fel a kissé megfáradt teret. Hálószobában a halványabb árnyalatokkal, rózsaszínnel, halványzölddel lágy, levegős, tágas, érzetet kelhetünk.Molnár Mária
lakberendező, Aura Soma konzulens
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4829 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x