Húsvéti lakberendezés az Aura Soma segítségével
Címlap / Otthon / Húsvéti lakberendezés az Aura Soma segítségével

Húsvéti lakberendezés az Aura Soma segítségével

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A krisztusi minőség, az áldozatkészség és a tiszta szeretet a Húsvét üzenete. Az Aura Soma által inspirált lakberendezési irányzat tippjei az ünnepi hangolódáshoz, átalakuláshoz Molnár Mária lakberendezőtől. 

Az aura-somában létezik egy üveg, mely nevét Krisztusról kapta. Nem a történelmi Jézust képviseli, hanem azt a tudatosságot, mely általa jelent meg a Földön.

A vörös nagyon sok dolog mellett a felébredés energiáját szimbolizálja: amikor felébredünk abból, hogy nem úgy kell élni, ahogy eddig tettük, s legyen bátorságunk változtatni azon, amin tudunk.
Az üveg vöröse az áldozatkész szeretet energiáját közvetíti, mely a törődés és a szeretet új szintjein jelenik meg. A vöröset a rajta átsugárzó fény rózsaszínné, a feltétel nélküli szeretet energiájává változtatja.


Maga az üveg, ha használjuk, abban támogat, hogy nagy figyelmet tudjunk irányítani a cselekvésre, hogy a számunkra kijelölt úton tudjunk maradni, vagy legyen erőnk rajta maradni. Azt az üzenetet hordozza, hogy emelkedjünk a túlélési dolgok fölé, mert különben nincs értelme az életnek, ha nem azt csináljuk, amiért jöttünk.
 
 
A vörös szín használata energetizáló hatása miatt elsősorban nappaliban, étkezőben, illetve a fogadó térben, előszobában ajánlott. Hálószobában nagy felületen nyugtalanságot kelthet, így a nyugodt pihenést, alvást gátolhatja. Olyan szobákban is célszerű alkalmazni, melyek északi fekvésük miatt hidegebbek, mert ott a melegség érzetét kelti. Önmagában a vörös vibráló, izgató hatása mellett térszűkítő is, ezért fehérrel kombinálva frissebbé, kicsit levegősebbé tehetjük a szoba hangulatát.

Következzen néhány inspiráció azoknak, akik a vörös és a fehér színkombinációt szeretik:
Molnár Mária
lakberendező, Aura Soma konzulens
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4138 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x