Ökotáborok: természet, mozgás, közösség
Címlap / Otthon / Ökotáborok: természet, mozgás, közösség

Ökotáborok: természet, mozgás, közösség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Az öko szemléletű táborok kétségkívül a legjobb terepei a természetes életmódra nevelésnek, amellett, hogy felbecsülhetetlen értékű élményekkel gazdagítja a résztvevő gyerkőcöket - korosztálytól függetlenül. 

1. Napközis ÖKOTÁBOR 6-10 éveseknek Gödöllőn
Játékos környezettudatosságra nevelés, mozgás, egészséges táplálkozás, kézműves foglalkozások. Naponta 8-16 óráig hetes turnusokban. Nagycsaládosoknak és testvéreknek kedvezmény!

További információk: Bélteki Melinda, 06-30-619-9399,


2. Termik Tábor 10-14 éveseknek Várbükk (Börzsöny)

Egy tábor, ahol a táborozó gyermekek és a szervezők együttesen, a nagyvárosi környezettől távol ismerhetik meg a táborhely környékének élővilágát, a helyi népszokásokat és mesterségeket, megtanulják nem kártékony módon hasznosítani a természeti adottságokat és erőforrásokat, elsajátítják a tájékozódási ismereteket, mindeközben egy jól működő, összetartó, szociális közösséget alakítanak ki.

További információk: termiktabor.hu3. Látó-Mező Közösségi Ökotábor - egy egyedülálló tábor a Börzsönyben 10-17 éveseknek

Lepénysütés, madárodú-készítés, kosárfonás, közösségi játékok, éjszakai kirándulás. Mindezekben és még sok további élményben lehet része annak, aki a Látó-Mező Közösségi Ökotábort választja. A helyszín Nagybörzsöny és környéke, a Nyugat-Börzsöny mesés tája. Nemcsak a csodálatos tájjal és élőlényekkel ismerkedhetnek meg a résztvevők, hanem azzal is, hogy miként élhetünk békében és boldogan együtt velük. Továbbá azzal is, hogy mennyire fontosak a közösségek az ember életében.

További információk: www.kiskozossegek.hu/Tabor

Forrás: GreenDependent - Kislábnyom

Kép: chrisroll / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4226 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x