Idő ajándékba - pályázat időseket vagy betegeket gondozó...
Címlap / Otthon / Idő ajándékba - pályázat időseket vagy betegeket gondozó hölgyeknek

Idő ajándékba - pályázat időseket vagy betegeket gondozó hölgyeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-04

Egy Magyarországon is egyre népszerűbb női tornaklub pályázatot hirdet azoknak a nőknek, akik idős hozzátartozójukat vagy beteg gyermeküket otthon gondozzák és szeretnének heti néhány órát jó hangulatú tornával eltölteni. 

A Curves Magyarország akciójával azoknak a nőknek biztosít most időt a magukkal való törődésre, akik saját jogukon aligha számíthatnának támogatásra. Az „Időt adunk ajándékba” pályázat keretében olyan hölgyek jelentkezését várják, akiket idős hozzátartozó vagy beteg gyermek felügyelete köt házhoz és szeretnének heti néhány órát támogató női társaságban, klubhangulatban, tornával eltölteni, úgy hogy távollétükben szerettük szakszerű felügyeletéről a Kék Angyal Házi Betegápoló Szolgálat és a klubbérletről a Curves gondoskodik.

Az akcióval, a közvetlen segítségen kívül arra szeretné a világ legnagyobb női fitness klubjának hazai központja felhívni a figyelmet, hogy a nehéz helyzetben, sérült gyermeküket egyedül nevelő anyákra, idős rokont ápoló nőkre figyeljenek oda ismerőseik, rokonaik, a szomszédok, barátok és segítsék őket azzal, hogy tehermentesítik őket heti néhány órára, hogy szabadidőhöz jussanak, amikor kizárólag magukkal foglalkozhatnak.

Az „Időt adunk ajándékba” pályázat feltételei és részletei:
A pályázatra azok jelentkezését várjuk, akik idős, beteg rokonukat vagy kisgyermeküket ápolják, s emiatt nagyon kevés saját idővel rendelkeznek.A pályázat díjai
  • 3 fő részére 1 hónapos Curves klubtagság
  • az órákon való részvétel alatt 1 hónapon keresztül professzionális szakszolgálat, a Kék Angyal Házi Betegápoló Szolgálat biztosít betegápoló személyzetet, illetve gyermekfelügyeletet a 3 nyertesnek

Pályázati anyag és leadás:

A maximum 1000 karakteres szövegben történeteket várnak, melyek bemutatják, miért van szüksége a pályázónak időre, milyen helyzetben van, miért jelentene sokat neki, ha felszabadulna néhány szabad órája hetente.

Anyagok feltöltése és részletek a kuponakcio.curves-magyarorszag.hu/nyerj-idot oldalon.


Határidő:

2012. április 20.
Az alkalmanként 30 perces edzésidő azoknak sem riasztó, akik akár évtizede hanyagolták az edzést, s azoknak is beilleszthető a napirendjébe, akik nagyon elfoglaltak. Ráadásul az ízületeket is tehermentesítő gépeken végzett gyakorlatok 1 órás hagyományos edzésnek felelnek meg hatékonyságukat illetően. Külön könnyebbség, hogy amiatt sem kell izgulnia a vendégnek, hogy órakezdésre a klubba érkezzen, hiszen a speciálisan felépített köredzésbe bármikor beállhat a tornára érkező.


A kizárólag nők számára látogatható klubokban senkinek nem kell attól tartania, hogy nem elég divatos a tornaruhája, nem elég fiatal vagy a túlsúlya miatt szégyenkeznie kell. A rendszeres látogatók itt nem csak fiatal, dekányi súlyfelesleggel sem rendelkező divatmodellek, hanem igazi nők, a való életből 12 évestől a 80 évesig. 

A Curves klubokba lépve azonnal szembetűnik, hogy a nők nem magukba merülve, erőlködve edzenek, hanem a köredzés során is nevetnek, egymással tréfálkoznak, barátságosan üdvözlik a körbe csatlakozókat, érkezőket. Ezzel a légkörrel nagy űrt tölt be a klub az olyan nők életében is, akik helyzetükből adódóan sok időt töltenek egyedül, felnőtt vagy kortárs társaság hiányában.


Képek:
graur razvan ionut / FreeDigitalPhotos.net
photostock / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2857 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x